Neler Yeni

Balıklarıma bir şey olur mu?

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Arkadaşlar ben normalde İzmir’de oturuyorum yarın Çanakkale’ye ailemin yanına gideceğim mecburen balıklarda götürmek zorundayım acaba bu durumda bir şey olur mu plastik bir kaba koydum ve otobüste üstünü kapatacağıM kapağıyla balıklar plastik kapta ölür mü 5 bi 24 saat burda kalıcaklar Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 83

PinsizAMD

80+ Bronze
Arkadaşlar ben normalde İzmir’de oturuyorum yarın Çanakkale’ye ailemin yanına gideceğim mecburen balıklarda götürmek zorundayım acaba bu durumda bir şey olur mu plastik bir kaba koydum ve otobüste üstünü kapatacağıM kapağıyla balıklar plastik kapta ölür mü 5 bi 24 saat burda kalıcaklar Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
https://urun.n11.com/diger/hobby-5-...dtqPEdYTBCyDLNUJ2qYc06xkI76UzlaRoCvioQAvD_BwE
bundan satın al ve evet aslında benim lepisteslerim saklama kabında seyehat sırasında ölmüştü en iyisi bu ürünüde alın en azından hayvan nefes alır.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Japonlar havasız ne kadar durabilir bilmiyorum, hava almalarında fayda var. Onun dışında bir şey olacağını düşünmüyorum. Betaları falan nasıl poşetlerde taşıdıklarını göreceksin. Beyaz köpük bir kutu, içinde 100 tane falan küçücük bir avuç suyla dolu poşet, hepsinde bir balık. Ağzı bağlı günlerce duruyorlar. Japon o kadar dayanıklı mıdır bilmiyorum ama, beta dayanıklı bir balık.
Akvaryum forumuna sorman daha mantıklı olabilir.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Japonlar havasız ne kadar durabilir bilmiyorum, hava almalarında fayda var. Onun dışında bir şey olacağını düşünmüyorum. Betaları falan nasıl poşetlerde taşıdıklarını göreceksin. Beyaz köpük bir kutu, içinde 100 tane falan küçücük bir avuç suyla dolu poşet, hepsinde bir balık. Ağzı bağlı günlerce duruyorlar. Japon o kadar dayanıklı mıdır bilmiyorum ama, beta dayanıklı bir balık.
Akvaryum forumuna sorman daha mantıklı olabilir.
Balıkları kendi fanusuna geri aldım yem yemiyorlar sımdı de anlamadım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://urun.n11.com/diger/hobby-5-...dtqPEdYTBCyDLNUJ2qYc06xkI76UzlaRoCvioQAvD_BwE
bundan satın al ve evet aslında benim lepisteslerim saklama kabında seyehat sırasında ölmüştü en iyisi bu ürünüde alın en azından hayvan nefes alır.
Balıkları kendi Fanusuna koydum şimdi de yem yemiyorlar anlamadım gitti

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Balıkları kendi fanusuna geri aldım yem yemiyorlar sımdı de anlamadım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Balıkları kendi Fanusuna koydum şimdi de yem yemiyorlar anlamadım gitti
Ortam değişikliğinden dolayı korkmuş veya alışamamış olabilirler, normaldir diye biliyorum. Benimkiler de akvaryumu yıkamak için kovaya alıp sonra geri akvaryuma koyunca yapıyordu öyle. Birkaç saate düzeliyorlar genelde

PinsizAMD

80+ Bronze

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bir şey olmaz umarım

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Hocam tatlış balıklarınız ne durumda merak ettim ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri