Muhtemelen voltaj @RevDeisDouCl 15 3000mhz ballistix ram aldım forumda gördüğüm cl14 3733mhz overclockunu yaptım siyah ekran aldım, önerdiğiniz OC nedir?
Anakart b450m a pro max
İşlemci r5 3600
@cfranko
Voltaj 1.46 idi yazmayı unutmusum özür dilerim. Sistem siyah ekran oldu ve suan açılmıyor, bios pili çıkarıp taktım.Muhtemelen voltaj @RevDeisDou
Diğer gecikmelerde olabilir.Voltaj 1.46 idi yazmayı unutmusum özür dilerim. Sistem siyah ekran oldu ve suan açılmıyor, bios pili çıkarıp taktım.
İşte dediğim gibi CL 14 yapıp diğer gecikmelerde ayar yapmadıysan ondan olabilir veya voltaj az gelmiş olabilir etiketlediğim arkadaş gelirse daha iyi anlatırBilgisayarın açılmamasını ne yapacağız hocam neden olabilir?
Hocam bios pilini takıp çıkarttım zaten ayarlayın sıfırlanmış olması gerekmiyor mu?İşte dediğim gibi CL 14 yapıp diğer gecikmelerde ayar yapmadıysan ondan olabilir veya voltaj az gelmiş olabilir etiketlediğim arkadaş gelirse daha iyi anlatır
1.5 dram voltage ile 3733 14-20-8-12-21 yap açılurBilgisayarın açılmamasını ne yapacağız hocam neden olabilir?
Gelmezbu voltage bu anakarta fazla gelir mi peki?
Bütün enerjiyi kes bilgisayardaki psu kablosunuda çıkar bios pilinide çıkar 3 4 dakika bekle deşarj olsun ondan sonra açılırHocam bios pilini takıp çıkarttım zaten ayarlayın sıfırlanmış olması gerekmiyor mu?
evetbu gecikme değerleri sırasıyla
tcl
trcdrd
trcdwr
trp
tras
mıdır?