Neler Yeni

🔥İndirim Balparmak Çam Balı 850 g 310TL

GirayHan

80+ Platinum
Nası kanıtlayayım daha? telegram kanalındaki adam yalan bal linki mi atmış seni kandırmak için, tarih orada duruyor. bence bi psikoloğa görün ne dersin
Paranoyak mısın ?

görsel yardımcı oldu diyorum hala bişeyleri nasıl kanıtlarım peşindesin. halis mi görüyon napıyon. Bence sen git doktora.

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
kendi aptallığını attın sanırım olmaz dedikten sonra olduğunu görünce
Yoo direkt olarak beyin mıncırması geçirmiş birine karşı gif attım. Öyle ki 2 kavanoz bal alıp bunu büyük bir mecara yaşamış gibi anlatan işsiz biri olduğun için kendinle övün diye. İkinci olarakta anlatılanı anlamadığın için yine anlattığımı anlamayacaksın ama olsun. vakit kaybısın daha büyük maceralara yelken aç ama 2 kavanoz bal satın almak içerikli olmasın. :D :kekw:

Hikaye özet:

Donlarca bal alduk, bazuları kuruldu kargoda 2 gavanoz balı 1 aldım 1 dane de bedava verdüler. Çok sevindürük olduk. Biri inanmadı ona telegram kanalu attım ama adamın inanduğuna inanmadum. Çok heyecanlu bir maceraydu.

liluzivert

80+ Bronze
Yoo direkt olarak beyin mıncırması geçirmiş birine karşı gif attım. Öyle ki 2 kavanoz bal alıp bunu büyük bir mecara yaşamış gibi anlatan işsiz biri olduğun için kendinle övün diye. İkinci olarakta anlatılanı anlamadığın için yine anlattığımı anlamayacaksın ama olsun. vakit kaybısın daha büyük maceralara yelken aç ama 2 kavanoz bal satın almak içerikli olmasın. :D :kekw:

Hikaye özet:

Donlarca bal alduk, bazuları kuruldu kargoda 2 gavanoz balı 1 aldım 1 dane de bedava verdüler. Çok sevindürük olduk. Biri inanmadı ona telegram kanalu attım ama adamın inanduğuna inanmadum. Çok heyecanlu bir maceraydu.
kanka aynı bal 1 alana 1 bedavaydı demişim yok olamaz abi off bu orijinal ball ufff bunu hiçbir yerde daha ucuza bulaman diye yaladın durdun sonra ben sana 1 alana 1 bedavayı attım sonra sen deli taklidi yapmaya başladın komiksin valla kendin balparmak yalama cilalama yapıyon bana marifetmiş gibi anlatıyo diyon ben seni gt etmek için yazıyorum aynı değiliz

GirayHan

80+ Platinum
kanka aynı bal 1 alana 1 bedavaydı demişim yok olamaz abi off bu orijinal ball ufff bunu hiçbir yerde daha ucuza bulaman diye yaladın durdun sonra ben sana 1 alana 1 bedavayı attım sonra sen deli taklidi yapmaya başladın komiksin valla kendin balparmak yalama cilalama yapıyon bana marifetmiş gibi anlatıyo diyon ben seni gt etmek için yazıyorum aynı değiliz
görsel yardımcı oldu teşekkürler dediğimde psikoloğa görün deyip şizofren ruhunu ön plana çıkardığın için sağol. Bu arada ardı yanan sensin.Nasıl çakmak çaktıysam alev püskürterek yazıyorsun daskjdsa :kekw: Küçük ejderya seni:love:

Fleewsefa

80+
Arkadaşlar türkiyede bal, pekmez ürünleri almayın. Hepsinin sağlıksız olması bir yana çok fahiş fiyatlara satılıyor. Gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,432
Üyeler
163,494
Son üye
Smhtrkl
Top Bottom