🔥İndirim Balparmak Çam Balı 850 G 212TL

o konuda haklısın balparmak eskiden çok kaliteliydi başka bal yemezdim ben sonradan ne olduysa bozdular
yine de market balları arasında alınıp tüketilebilecek bir bal bence. sadece market balları arasında ama :) yoksa dediğin gibi 1000 liraya bal tüketmekte var da malum ekonomi :)

Amcam arıcılık yapıyor ( Ağrı - Eleşkirt ). Siparişe açığım :)
Not : Bu konuda paylaşılandan daha pahalıya gelir.

ya iyi bal yiyin ya hiç yemeyin ben karadenizden kestane balı getittiriyorum kilosu 1250 lira bunların ne çıkarı varda 850g 220 lira?
Bizzat kendi arımız var orijinal kestaneyi biz de 800e veriyoruz. Bu fiyatlar cidden komik geliyor :)

Bizzat kendi arımız var orijinal kestaneyi biz de 800e veriyoruz. Bu fiyatlar cidden komik geliyor :)
benim getirtirdiğim ekstra olay ya tek yaşıyorum zaten 1 kg bana 2-3 ay gidiyor 2 kg alıyorum 2500 a yarım sene bal muhabbeti yok

Bu kadar ucuz olmasının sebebi bu adamların bu işi toptancılık usulü ile yapıyor olması. Bu adamların 1 teneke balı alış fiyatı belki sizin köyden vs. alacağınız 2 kilo bala eşdeğer bile olabilir. Satılan ürün iyi ve ya kötü bilemem.

off renklendirilmiş glikoz şurubu en sevdiğim lezizo😋😋 üstelik sadece 200tl

benim getirtirdiğim ekstra olay ya tek yaşıyorum zaten 1 kg bana 2-3 ay gidiyor 2 kg alıyorum 2500 a yarım sene bal muhabbeti yok
En iyisi dediğiniz gibi ürünün doğalını tüketmek. İmkan olduğu sürece orijinal üründen şaşmamak gerektiğini düşünüyorum sonuçta gıda bu tuvalet terliği değil :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,759
Üyeler
173,875
Son üye
ahmetklc2761
Geri