wake up to reality
80+ Silver
umarımHocam iade ederler demi bende aldım
umarımHocam iade ederler demi bende aldım
benim ürünüm bu degilNasıl saat peki güzel mi bir kaç resim atar mısın
Saat nasıl hocam fotoğraflarını atar mısın kolunda vsumarım
Saat nasıl hocam fotoğraflarını atar mısın kolunda vsumarım
NAYS geri ödemesi ne zaman gerçekleşiyorNaysla 850 TL
3 iş günü içindeNAYS geri ödemesi ne zaman gerçekleşiyor
Hocam çok donanımlı bir saat değil ancak fiyatı ortada çokbirşey beklemek hata olur zaten.Şık bulanlar hoşuna gidenler direkt alsın derim fiyatı gayet uygun güzel saat.@Rotangar ne diyorsunuz hocam nasıl sizce?
3 gün deniyorda genelde bir gün sonra yatıyor.NAYS geri ödemesi ne zaman gerçekleşiyor
Haftasonu diye belki gelmemiştir. BU limit arttırma olayını yapmak gerekiyor mu kampanyadan fln yararlanmak için. İş Bankası hesabı açmak flnHocam çok donanımlı bir saat değil ancak fiyatı ortada çokbirşey beklemek hata olur zaten.Şık bulanlar hoşuna gidenler direkt alsın derim fiyatı gayet uygun güzel saat.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 gün deniyorda genelde bir gün sonra yatıyor.
donanım olarak neyi eksikHocam çok donanımlı bir saat değil ancak fiyatı ortada çokbirşey beklemek hata olur zaten.Şık bulanlar hoşuna gidenler direkt alsın derim fiyatı gayet uygun güzel saat.
3 gün deniyorda genelde bir gün sonra yatıyor.
Gerek yok diye biliyorumHaftasonu diye belki gelmemiştir. BU limit arttırma olayını yapmak gerekiyor mu kampanyadan fln yararlanmak için. İş Bankası hesabı açmak fln
Hocam standart orta kalite çelik kordon klasik bir mineral saat extra bir şey beklememek lazım donanımdan kastım kronometre alarm falan gibi özellikler değil.donanım olarak neyi eksik
ha ben de donanım olarak kronometre vs biliyordum merak etmistimGerek yok diye biliyorum
Hocam standart orta kalite çelik kordon klasik bir mineral saat extra bir şey beklememek lazım donanımdan kastım kronometre alarm falan gibi özellikler değil.
Kanka ben hasar göremiyorum boyayıp atsan bende saati aldım karşılaştırırım bende de varmı yokmu diyeBanada hasarlı geldi. İade başlattım.