ıNAYS KULLANMAYI UNUTMAYIN.
Casio MTP-1302D-1A2VDF Erkek Kol Saati Fiyatları ve Özellikleri
Casio MTP-1302D-1A2VDF Erkek Kol Saati en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
1000Hocam naysa 1000 TL yükleyip mi alicaz ürünü yoksa 850 mi, ilk kez kullanıcam da naysi o yüzden pek bilmiyorum mantığını
ı
Anladım teşekkürler, bu arada saati aldım ama kordonu koluma küçük gelmez demi?ben nays kullanmıyorum bilgim yok maalesef. kullanan arkadaşlar destek olacaktır.
evet hasarlı ürün. iade edin değişim isteyinAlıntıyı görüntüle
saat geldi ve böyle bir iz var, videolara baktım videolarda yok, demek ki saat hasarlı mı oluyor?
müşteri hizmetleriyle görüştüm geri dönsünler iade isteyeceğim, saati istiyordum ama böyle bir durum yaşanınca hevesim kaçtıevet hasarlı ürün. iade edin değişim isteyin
Nasıl saat peki güzel mi bir kaç resim atar mısınkullanılmış o ürün
999,90 TLHocam naysa 1000 TL yükleyip mi alicaz ürünü yoksa 850 mi, ilk kez kullanıcam da naysi o yüzden pek bilmiyorum mantığını
ı
Hocam iade ederler demi bende aldımmüşteri hizmetleriyle görüştüm geri dönsünler iade isteyeceğim, saati istiyordum ama böyle bir durum yaşanınca hevesim kaç