Neler Yeni

🔥İndirim Casio MTP-1302D-1A2VDF Erkek Kol Saati 999TL

Ekler

• 20240507_150008.jpg
    20240507_150008.jpg
    3 MB · Hit: 149
Benim ürünüm geldi herhangi bir hasar yok orta kaliteli bir saat bu fiyata zaten başka bir şey beklenemez kısacası F/P saat

Saat geldi de bunun kordonu kendınız mı kısaltıyorsunuz yoksa saatciye mi verdiniz

Bu saatin aynısı gibi ama rakamları yazan modelini 5 senedir kullanıyorum daha pilini bile değiştirmedim çok kaliteli ve şık bir saat gümüş rengi var bende klasik ve spor giyime uyuyor

880d3801-eea8-400a-a2c3-4ab5358c2855.jpg

Post automatically merged:

knk kordonu nasıl ayaralrdın
kordonu küçülttüm ben ok işaretli yerler var içinde sert ince tornavidayla bastırarak ucunu çıkarıyorsun levhanın sonra penseyle çekiyorsun çıkıyor eksiltiyorsun ordan. ikinci küçültme yeri de klipsin pinini deliklerden ileri alıyorsun bıçağın ucuyla bastırarak attırıp

Güzel saat benim de hoşuma gitti fakat iade edilmiş bir ürün geldi kutusu savaşarak açılmış saati de içine fırlatmış o yüzden iade ettim yoksa bu fiyata alınır , gördüğüm kadarıyla genelde iade ürünlerini satmışlar

Rezilliğe bakın:
Ürün hasarlı geldi ama kutuda hiçbir hasar olmamasına rağmen kargocuya tutanak tutturmam gerekiyormuş.
Dedim kargocu nasıl kapıda kutu açılımı + ürün incelemesi yapmamı beklesin ki onlar da yapabileceğimiz bir şey yok. İade etseniz de kabul edilmez dediler. Böyle saçma şey mi olur. Kutuda hasar yoksa kargocu niye benim kutu açmamı + ürünü incelememi beklesin ki

Geri