GirayHan
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
olmaz hocam 10 20 k aralığında bir saat ile kıyaslama yapman lazımdı (!)Tabi elinizde dakik olmayan bir saat olur bu fiyat aralığında en iyisi Casio en azından dakik ayda 1-2 saniye sapma yapar o tip çin saatleri baslangıçta günde 4-5 sn yapar sonra bu dj lere çıkar otomaik saat alındığında iyi fiyatlı alınmalı en azından ama bu quartz olan çinliler alınabilir özellikle vh31i seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyat aralığında alınabilecek saat Casio dur bu modele görede fiyat iyidir
ben kılımı kıpırdatmıyorum ithaalat ücretini ve vergisini verince kapıma kadar geliyor hadi boş yapma daha fazla başkasına sarkral üzgünüm zoruna gidecek ama bu saatleri gidip isviçreden aldım yani maliyet 3-4 bin frank tuttu.
saatten anlayan adama bak hele isviçreden 3-5 bin frank'a saat getiriyormuş ama 850 liralık saati almış. almış ama sonra google amcaya sormuş google amca demiş ki dandik bizim eleman düşünmüş taşınmış sonra bizim saat koleksiyoner'i demiş ki dur ya bu saat dandik iptal edeyim de foruma yazayım google'dan arakladığım bilgilerle konuyu yeşillendireyim dsakjdsaSaati almıştım ancak iptal ettim. İptal etme sebeplerimden bir tanesi, "kaliteli" marka değerinin ve malzeme kalitesinin olmaması. Bu fiyatlarda malzeme kalitesiz olur. Daha önce casio saat almıstım ve cizikler hep mevcut ozellikle saat ekranında, bu da saate baktığında moral bozucu oluyor. Özel günlerde kullanacağınız bir saat ise alınabilir ama CASIO marka olarak görünürlük kazandırmaz. Bu saatlere verilen para çöp sayılır, buna göre alın.
Cam olayını önemseyenler bu tür mineral camlı saatlerden uzak dursun. Safir camlı olan saatlere bakabilirler. En az 10k TL gözden çıkarılması gerekir safir camlı saatler için, yine otomatik değil. Otomatik ve safir camlı saatler için en az 25K civar gözden çıkarılmalı. Dolayısıyla hem marka bilinirliği hem de malzeme kalitesi açısından -tabi ki saatin estetik bir durumda olması da önemli- bu fiyatlara yazık etmeyin, o kordon ve cam çizildiğinde hemen köşeye atacaksınız, tecrübeyle sabit. Bunun yerine, paranızı biriktirip ömür boyu kullanabileceğiniz saatleri almanız. Görsellik, malzeme kalitesi, safir olması, otomatik olması hem de COSC sertifikası olması gibi olumlu ömürünü arttıran etkenlere sahip olacaksınız.
aynen saatten anlıyorsun aynen 3-4k frank.
yes inandık.
Son düzenleme: