Neler Yeni

🔥İndirim Casio MTP-1302D-1A2VDF Erkek Kol Saati 999TL

pc ustasi1

80+ Silver

GirayHan

80+ Platinum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
şahsi fikrim alınır
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum aklında bulunsun çinden saat maat alınmaz. saat sürekli cilde temas eden bir aksesuardır. çinde de malum saatin kapak tarafı hangi metalden olduğu belirsiz. saf kanserojen saf tehlike. varsa öyle elinde ali'den alınma saatler kullanma önermem.
paraya kıyarsan trdeki saatlerden daha kaliteli saatler çok fazla var

GirayHan

80+ Platinum
ne kadar mesela ? ne kadar kıymalıyım bir çin malı kaliteli saat almak için ? hangi mekanizmayı kullanıyorlar mesela ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,957
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
@Rotangar ne diyorsunuz hocam nasıl sizce?

GirayHan

80+ Platinum
geçen invicta pro aldım dalgıç koleksiyonundan 2.5 'a geldi ama mekanizma NH35A Japon Seiko :) mesela bu mekanizma yada benzeri sekio mekanizmalı saat var mı aliex'te ?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
geçen invicta pro aldım dalgıç koleksiyonundan 2.5 'a geldi ama mekanizma NH35A Japon Seiko :) mesela bu mekanizma yada benzeri sekio mekanizmalı saat var mı aliex'te ?
Metal kısmından konuşuyorduk ne ara mekanizmaya geçtik :D
Benyar saat aldım aliden. Otomatik mekanizma pilsiz çalışıyor şu ana kadar sorum yaşamadım ki zamanında seiko kullanan babam da aynısını söylüyor. Mekanizmasi elbet seiko değildir zaten 1k civarina aldım o bütçeyede o mekanizmayi koymazlar. Ama metali kaliteli ağır bir saat hissettiriyor onu

GirayHan

80+ Platinum
Metal kısmından konuşuyorduk ne ara mekanizmaya geçtik :D
Benyar saat aldım aliden. Otomatik mekanizma pilsiz çalışıyor şu ana kadar sorum yaşamadım ki zamanında seiko kullanan babam da aynısını söylüyor. Mekanizmasi elbet seiko değildir zaten 1k civarina aldım o bütçeyede o mekanizmayi koymazlar. Ama metali kaliteli ağır bir saat hissettiriyor onu
saat konuştuğumuz zaman genel malzeme yapı kalitesi işçilik ve en önemli şey mekanizma devreye girer. aliex'ten saat alıp koluna taktığında kurdeşen döken tanıdıklarım oldu. ondan diyorum almayın takmayın diye. öyle bir metal kullanıyorlar ki kişiden kişiye değişse de kurdeşen olasılığı çok yüksek terle birlikte de koldan saat kapağından çıkan kimyasal kana karışıyor ve bu çok tehlikeli.

Paraya kıyarsan Rolex de var dostum TR de :).
Ali den çakma, ne olduğu belli olmayan saate para vermektense Casio alır geçerim
hah doğru yorum bu işte :D

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Paraya kıyarsan Rolex de var dostum TR de :).
Ali den çakma, ne olduğu belli olmayan saate para vermektense Casio alır geçerim
Sen paraya kıyıp rolex al dostum o zaman :)

saat konuştuğumuz zaman genel malzeme yapı kalitesi işçilik ve en önemli şey mekanizma devreye girer. aliex'ten saat alıp koluna taktığında kurdeşen döken tanıdıklarım oldu. ondan diyorum almayın takmayın diye. öyle bir metal kullanıyorlar ki kişiden kişiye değişse de kurdeşen olasılığı çok yüksek terle birlikte de koldan saat kapağından çıkan kimyasal kana karışıyor ve bu çok tehlikeli.

hah doğru yorum bu işte :D
Hayır yani diyeceğim o ki malzeme kalitesi o kadar da kötü değil. Casio da var bu dediğim saat de var aralarında metal olarak fark yok gibi. Tabii tercih meselesi

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
Sen paraya kıyıp rolex al dostum o zaman :)

Hayır yani diyeceğim o ki malzeme kalitesi o kadar da kötü değil. Casio da var bu dediğim saat de var aralarında metal olarak fark yok gibi. Tabii tercih meselesi
Yani dostum saçma bir tartışma da haklı çıkmak için çocukça davranmana, kendini yırtmana gerek yok. Ali den saat alınmaz NOKTA.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Yani dostum saçma bir tartışma da haklı çıkmak için çocukça davranmana, kendini yırtmana gerek yok. Ali den saat alınmaz NOKTA.
tercih meselesi dostum paran varsa rolex alabilirsinn

kullandım malzemesi iyi diyorum hala tartışmada haklı çıkmaktan bahesiyorsun xd

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
tercih meselesi dostum paran varsa rolex alabilirsinn

kullandım malzemesi iyi diyorum hala tartışmada haklı çıkmaktan bahesiyorsun xd
adamamım sen " paraya kıyarsan trdeki saatlerden daha kaliteli saatler çok fazla var " dedin ya, bende dedim ki paraya kıyarsan rolex de var. olay paraya kıymadan kaliteli saat almakta. Sen neden hala küçük çocuk gibi " paran varsa Rolex al " diyorsun. Okuma - anlama geliştir sonra tartışmaya devam ederiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,570
Üyeler
162,028
Son üye
eserxxx
Top Bottom