Neler Yeni

🔥İndirim Casio MTP-1302D-1A2VDF Erkek Kol Saati 999TL

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
adamamım sen " paraya kıyarsan trdeki saatlerden daha kaliteli saatler çok fazla var " dedin ya, bende dedim ki paraya kıyarsan rolex de var. olay paraya kıymadan kaliteli saat almakta. Sen neden hala küçük çocuk gibi " paran varsa Rolex al " diyorsun. Okuma - anlama geliştir sonra tartışmaya devam ederiz.
ya kardesim paraya kıymaktan misalim 1-2k benim. Gidip türkiyede rolex var diyosun sonra cocuk diyorsun karsidakine. Turkiyedeki rolex ile alideki 2klik saat sence kıyaslanabilir mi bi otur düsün bunu lütfen

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
ya kardesim paraya kıymaktan misalim 1-2k benim. Gidip türkiyede rolex var diyosun sonra cocuk diyorsun karsidakine. Turkiyedeki rolex ile alideki 2klik saat sence kıyaslanabilir mi bi otur düsün bunu lütfen
Aaaaa hala kurduğun cümleye karşı verdiğim cevabı anlamıyorsun. La diyorum ya olay az para vererek kaliteli bir şey almak. Neyse uzatma daha, konuyu kirlettin kirletebileceğin kadar. Benden sana başka cevap yok...

GirayHan

80+ Platinum
Aaaaa hala kurduğun cümleye karşı verdiğim cevabı anlamıyorsun. La diyorum ya olay az para vererek kaliteli bir şey almak. Neyse uzatma daha, konuyu kirlettin kirletebileceğin kadar. Benden sana başka cevap yok...
1714816573114.png

xebec

80+
Saati almıştım ancak iptal ettim. İptal etme sebeplerimden bir tanesi, "kaliteli" marka değerinin ve malzeme kalitesinin olmaması. Bu fiyatlarda malzeme kalitesiz olur. Daha önce casio saat almıstım ve cizikler hep mevcut ozellikle saat ekranında, bu da saate baktığında moral bozucu oluyor. Özel günlerde kullanacağınız bir saat ise alınabilir ama CASIO marka olarak görünürlük kazandırmaz. Bu saatlere verilen para çöp sayılır, buna göre alın.

Cam olayını önemseyenler bu tür mineral camlı saatlerden uzak dursun. Safir camlı olan saatlere bakabilirler. En az 10k TL gözden çıkarılması gerekir safir camlı saatler için, yine otomatik değil. Otomatik ve safir camlı saatler için en az 25K civar gözden çıkarılmalı. Dolayısıyla hem marka bilinirliği hem de malzeme kalitesi açısından -tabi ki saatin estetik bir durumda olması da önemli- bu fiyatlara yazık etmeyin, o kordon ve cam çizildiğinde hemen köşeye atacaksınız, tecrübeyle sabit. Bunun yerine, paranızı biriktirip ömür boyu kullanabileceğiniz saatleri almanız. Görsellik, malzeme kalitesi, safir olması, otomatik olması hem de COSC sertifikası olması gibi olumlu ömürünü arttıran etkenlere sahip olacaksınız.

GirayHan

80+ Platinum
Saati almıştım ancak iptal ettim. İptal etme sebeplerimden bir tanesi, "kaliteli" marka değerinin ve malzeme kalitesinin olmaması. Bu fiyatlarda malzeme kalitesiz olur. Daha önce casio saat almıstım ve cizikler hep mevcut ozellikle saat ekranında, bu da saate baktığında moral bozucu oluyor. Özel günlerde kullanacağınız bir saat ise alınabilir ama CASIO marka olarak görünürlük kazandırmaz. Bu saatlere verilen para çöp sayılır, buna göre alın.

Cam olayını önemseyenler bu tür mineral camlı saatlerden uzak dursun. Safir camlı olan saatlere bakabilirler. En az 10k TL gözden çıkarılması gerekir safir camlı saatler için, yine otomatik değil. Otomatik ve safir camlı saatler için en az 25K civar gözden çıkarılmalı. Dolayısıyla hem marka bilinirliği hem de malzeme kalitesi açısından -tabi ki saatin estetik bir durumda olması da önemli- bu fiyatlara yazık etmeyin, o kordon ve cam çizildiğinde hemen köşeye atacaksınız, tecrübeyle sabit. Bunun yerine, paranızı biriktirip ömür boyu kullanabileceğiniz saatleri almanız. Görsellik, malzeme kalitesi, safir olması, otomatik olması hem de COSC sertifikası olması gibi olumlu ömürünü arttıran etkenlere sahip olacaksınız.
850 liraya saat alıyorsun dostum. yapacağın eleştiri 10bin tl'lik saatler üstünden olmalı 850 liralık saate değil :D bütçeye göre alınır gayette guzel bir saat kullanılır da.

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Kemal Gençer
Aynı saatin içi beyaz renkli olanı var alalı 20 gün felan oldu, kordon çiziliyor arkadaşlar. Alacaksanız ona göre alın.

GirayHan

80+ Platinum
Aynı saatin içi beyaz renkli olanı var alalı 20 gün felan oldu, kordon çiziliyor arkadaşlar. Alacaksanız ona göre alın.
20 günde kordon çizmeyi başarabildiysen bence deri kordon kullan.

xebec

80+
850 liraya saat alıyorsun dostum. yapacağın eleştiri 10bin TL'lik saatler üstünden olmalı 850 liralık saate değil :D bütçeye göre alınır gayette guzel bir saat kullanılır da.

Bahsettiğim kısım bu değil, çizildiği gibi köşeye atacaksınız, bir daha da kullanmayacaksınız. 850 para senin için köşeye atabileceğin paraysa al😃

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
Saati aldım iyi yaptım mi??

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
850 liraya saat alıyorsun dostum. yapacağın eleştiri 10bin TL'lik saatler üstünden olmalı 850 liralık saate değil :D bütçeye göre alınır gayette guzel bir saat kullanılır da.
Hayatımda daha saçma bir saat yorumu görmedim gerçekten arkadaş neyin kafasını yaşıyor anlamadım. 300 tl ye burger aldığımız ülkede 800 tl lik saatte safir cam yok diyor :D 20-30 k ya satılan seikoda mineral cam var. Enteresan yorumlar gerçekten. Ezbere konuşuyorlar

GirayHan

80+ Platinum
Hayatımda daha saçma bir saat yorumu görmedim gerçekten arkadaş neyin kafasını yaşıyor anlamadım. 300 TL ye burger aldığımız ülkede 800 TL lik saatte safir cam yok diyor :D 20-30 k ya satılan seikoda mineral cam var. Enteresan yorumlar gerçekten. Ezbere konuşuyorlar

saat konusunda bilgisi olduğunu düşünmüyorum hocam. saatten anlayan adam zaten 850 liralık saati gidip seiko ile falan karşılaştırmaz :D

Top Bottom