Bambu Lab A1 vs Bambu Lab P1S vs Creality K1C

Ömer Murat KARACA

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,562
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3-4 aydır yazıcı araştırıyorum. İlk yazıcı deneyimim olacak. İlk başta Lab A1 ile K1C arasından kapalı kasa olması + ABS baskı alabilmesinden dolayı K1C'de karar kılmıştım ancak Bambu'lardaki indirim tüm kararımı alt üst etti xD

Ne basacağımı bilmiyorum açıkçası, genelde ufak tefek şeyler lazım oluyor ancak 1-2 senede lazım olanları ücretiyle bastırmak istediğimde bir dünya para tutuyor. Alayım senelerce işimi görsün istiyorum. Aldıktan sonra ah keşke şunu da yapsaydı, keşke x modeli alsaydım da şu özelliği de olsaydı demek istemiyorum. O sebeple 20-22K bandında alabileceğim en iyi cihazı almam lazım

- Çevremde kullananlardan duyduğuma ve araştırabildiklerime göre K1C'nin parçası Bambu'lara göre ucuz, benim açımdan da ABS basabilmesi, kapalı kasa olması avantaj. Bunların hepsinden iyisi de Hepsiburada'da vade farksız 10 taksitle 22500TL'ye alabiliyor olmam. Kesinlikle bu yönden çok ama çok avantajlı
- P1S modeli de K1C muadili gibi sanırım, baskı alanı daha büyük ve K1C'den 2000TL ucuz ancak nakit veya tek çekim alabiliyorum. P1S'i pek araştıramadım
- A1 modeli ABS baskı alamaması ve açık kasa olması harici işimi görmeyecek bir ürün değil, öncesinde K1C fiyatına olduğundan direkt elemiştim ancak şuan nakit veya tek çekim 14200TL'ye inmiş. ABS + kapalı kasa için K1C alıp 8500TL fazla vermeye değer mi bilemedim

Bu çıkmazdan çıkmam gerekiyor, tavsiyeniz ne yönde olur? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,505
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri