Neler Yeni

Yardım Ban yedim nasıl banımı açtırabilirim öneri?

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Merhaba ben teknomc adında bir minecraft sunucusu oynuyorum oyunda bir eleman bana tp tuzağı yaptı bende yetkililere söyledim işte şu adam banlayın tp tuzağı yapıyor dedim onlar bana dönüp tp tuzağı yasak değil dedi bende çıldırdım çünkü bir sürü değerli eşyam gitmişti sinirlendim böyle sunucunun a** dedim beni kalıcı banladılar sunucunun sitesine gittim destek bölümüne konu açtım düzgün bir şekilde pişman olduğumu 2. bir şans istediğimi belirttim işin kötü yanı 1 hafta gece gündüz sunucuda emeğim çok var banımı nasıl açtırabilirim bir öneriniz falan varmı varsa yardımcı olursanız çok minettar olurum.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
Merhaba ben teknomc adında bir minecraft sunucusu oynuyorum oyunda bir eleman bana tp tuzağı yaptı bende yetkililere söyledim işte şu adam banlayın tp tuzağı yapıyor dedim onlar bana dönüp tp tuzağı yasak değil dedi bende çıldırdım çünkü bir sürü değerli eşyam gitmişti sinirlendim böyle sunucunun a** dedim beni kalıcı banladılar sunucunun sitesine gittim destek bölümüne konu açtım düzgün bir şekilde pişman olduğumu 2. bir şans istediğimi belirttim işin kötü yanı 1 hafta gece gündüz sunucuda emeğim çok var banımı nasıl açtırabilirim bir öneriniz falan varmı varsa yardımcı olursanız çok minettar olurum.
Açmazlar büyük ihtimal

admini panelle

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle olmaz panalle gerek yok köşede sıkıştırıp 5 kişiyle haydarla ve ıslak odunla dövmek daha rahat olur hem canım sıkılıyor canımın sıkıntısı gider zaten *lsede serbest bırakırlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,744
Üyeler
172,130
Son üye
theaslan
Top Bottom