Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Yüksekliği de ayarlanabilir. Hemde marka. Havada kapman lazım.uffffffffffffffffffffff
bu güzel
Yüksekliği de ayarlanabilir. Hemde marka. Havada kapman lazım.uffffffffffffffffffffff
bu güzel
pahali öyle burda. özel tasarim diye.Bence direkt marangoz da yaptır, kafanda nasıl bir şey varsa.
cok begendim. tamam bu olay okeydir. allah ragzi olsun. masa cok efso.Yüksekliği de ayarlanabilir. Hemde marka. Havada kapman lazım.
kısaca 279€>asgari ücret bence yıl sonu şuan güncel olan asgari ücret 200€ nun biraz altına inebilir(masa benim sistemden pahalı benim sistem+monitör+masa belki o kadar eder)Reis Ben 279 Euro'nun Kaç Para Yaptığını Hesaplayamıyom Sen Masa Soruyon
Rica ederim.pahali öyle burda. özel tasarim diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
cok begendim. tamam bu olay okeydir. allah ragzi olsun. masa cok efso.
ama millet de egleniyor hacım adamın sucu yokki.Bir Alman Arkadaş Var Yazın Geldiklerinde Arabanın Bagajına Atlayıp Gelecem Almanyaya Sen Ordan Burayla Dalga Geçiyon
Seni Basacam
İroni Nedir Bilirmisinama millet de egleniyor hacım adamın sucu yokki.
279 Euro eşittirReis Ben 279 Euro'nun Kaç Para Yaptığını Hesaplayamıyom Sen Masa Soruyon
bilirim.sen gercekleri bilirmisin :dİroni Nedir Bilirmisin
Tek Bildiğim Adamların Masa Aldığı Parayı Kazanmak İçin Emekçiler 1 Ay Çalışıyo.bilirim.sen gercekleri bilirmisin :d
wowowowowow bu oda ne boyleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleReis oradaki ikeada varsa bunlara bakabilirsin
hocam tl bazında bütçe belirtirsen yardımcı olabilirimselam beyler,
bana yakinda bilgisayar sisteme PC masasi lagzim.
bi güzel markalar veya gaming masa tasarimi yolarsaniz sevinirim.
simdilik ultra desk bunu buldum.
279 euro
Alıntıyı görüntüle