Neler Yeni

Bana telefon önerisi yapabilirmisiniz

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Sizin linkinizi'de merakla bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeye göre değişir. Bende bir sürü uygulama yüklü olmasına rağmen 1gb civarı boş yerim var. Evet 16GB yetersiz, bütçe artarsa min 32GB tavsiye ederim.
Hocam annemde de aynı telefon var diye her şeyi biliyorum. Öncelikle 6 yıllık 2. el bir telefon. Her ne kadar yenilenmiş olsa da 2.el bu telefon. Ve de 16 GB, neredeyse hiçbir şeye yetmiyor. Güncelleme de artık gelmiyor. iPhone'ların hayatta kalması için güncelleme alması şart. Arkadaş bunu alınca yeni çoğu uygulamayı kullanamayacak. Sürüm ve Ram'den dolayı. Yani ölü adamı mezardan kaldırmayın, size para verseler bile.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Hocam annemde de aynı telefon var diye her şeyi biliyorum. Öncelikle 6 yıllık 2. el bir telefon. Her ne kadar yenilenmiş olsa da 2.el bu telefon. Ve de 16 GB, neredeyse hiçbir şeye yetmiyor. Güncelleme de artık gelmiyor. iPhone'ların hayatta kalması için güncelleme alması şart. Arkadaş bunu alınca yeni çoğu uygulamayı kullanamayacak. Sürüm ve Ram'den dolayı. Yani ölü adamı mezardan kaldırmayın, size para verseler bile.
6 yıl önce çıkmış olsa da bir kez bile kastığını veya drop yediğini görmedim. 2. El durumu'da satıcının güvenilirliği ve yenilediği parçalara göre değişiyor zaten uyarımı da yaptım yenilenmişin ne olduğunu araştırın diye. Ayrıca daha ay başı güncelleme geldi telefona, Apple iOS 15'de alacağını da açıkladı. Ben bu bütçeye 1 sene sonra kasacak Android telefon şahsen almazdım almadım da zaten. Tabi ki 16GB çok yetersiz kalıyor şahsen param olsa 64GB altını almam ama bu durumda da yapabilecek bir şey yok arkadaş bütçesini arttırıp F/P Xiaomi veya Poco modellerine'de yönelebilir.

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bütçeye göre değişir. Bende bir sürü uygulama yüklü olmasına rağmen 1gb civarı boş yerim var. Evet 16GB yetersiz, bütçe artarsa min 32GB tavsiye ederim.
Ben az şey yüklerim zaten.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

1500TL olduğu için biraz piyasadaki fiyatın altında sahte olduğunu düşünüyorum N11 deki

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Ben az şey yüklerim zaten.

1500TL olduğu için biraz piyasadaki fiyatın altında sahte olduğunu düşünüyorum N11 deki
N11'deki yüksek ihtimalle sahte. Hepsiburada ve EasyCep dışında Yenilenmiş telefon almayın.

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
N11'deki yüksek ihtimalle sahte. Hepsiburada ve EasyCep dışında Yenilenmiş telefon almayın.
Tavsiye için teşekkür ederim.
Bana bir telefon tavsiye daha yapabilir misiniz ?
Bütçe:1500TL

Telefonu ben babam için araştırıyorum ben kullanmayacağım bende bunu söyleyim şimdiden.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,704
İsim
misfit
Tavsiye için teşekkür ederim.
Bana bir telefon tavsiye daha yapabilir misiniz ?
Bütçe:1500TL

Telefonu ben babam için araştırıyorum ben kullanmayacağım bende bunu söyleyim şimdiden.

@RTS10 komik olan nedir? Söyle hep birlikte gülelim.

Top Bottom