S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
130K kredi 2 taksit yapmazlar ki. en az 3 o da banka kabul ederse
Bu yazıyı gördüm ama bazı yerlerde asgari ödeme faizlendirme yapmaz yazıyor
130K kredi 2 taksit yapmazlar ki. en az 3 o da banka kabul ederse
kredi zannettim benYapıyor dostum. İmkanınız varsa tüm borcu kapatmanızı öneririm. Artık bankaların hiçbir iyi yanı kalmadı.
Nakit avans çekmiş olabilir.
kredi zannettim ben
haberim var ondan sms geldi. kredi çekmeyi diyom ben minimum 3 taksit yapıyolar daGecikme faizi %5.3 olarak güncellendi. Hemen hemen her bankada aynı faiz oranı var. Halkı sömürmeye devam ediyorlar.
haberim var ondan sms geldi. kredi çekmeyi diyom ben minimum 3 taksit yapıyolar da
özel değilse atarsan ekstraları bakabilirim bende nedir ne değildir diyeKullanmadım
Asgari tutar ödendikten sonra bankanın belirlediği faiz oranı oluyor kalan borcunu bir sonraki ay belirli faiz oranı ile yeniliyor eğer her zaman asgari ödeme tutarını karşılarsan bir yerden sonra kesin tıkanırsın çünkü faiz oranları asgarî ödeme tutarının oran bakımında baya üstünde geldiği için sınırsız döngüye girer.Benim 130.000₺ borcum var (taksit halinde) aylık taksidi 73.500 ben bunun asgarisini ödedim 29.000₺ küsür
Geçen ay toplam borcum 133 bindi bu ay 144 bin (aylık asgari tutarı ödediğim halde) olmuş banka kalan borca faiz mi koyuyor. Yoksa başka bir şey mi var
Bu kadar çok faiz koyuyorsa tek seferde kapatmak istiyorum.
Benim bilgim yok bu banka faiz konularında yardımcı olur musunuz.
Not: iki farklı bankaya borcum var biri Akbank diğeri Vakıfbank
Onu yazan bir yerinden sallamış boru gibi faiz geçiriyorlar kredi kartı tam ödenmediği sürece 1 tl bile kalsa faiz işletirlerBu yazıyı gördüm ama bazı yerlerde asgari ödeme faizlendirme yapmaz yazıyor
asgari ödemenin kalan tutarı aylık %5 yada 6 faize giriyor şuandaBu yazıyı gördüm ama bazı yerlerde asgari ödeme faizlendirme yapmaz yazıyor
kalan 2 taksit130K kredi 2 taksit yapmazlar ki. en az 3 o da banka kabul ederse
Gecikme faizi %5.3 olarak güncellendi. Hemen hemen her bankada aynı faiz oranı var. Halkı sömürmeye devam ediyorlar.
Asgari tutar ödendikten sonra bankanın belirlediği faiz oranı oluyor kalan borcunu bir sonraki ay belirli faiz oranı ile yeniliyor eğer her zaman asgari ödeme tutarını karşılarsan bir yerden sonra kesin tıkanırsın çünkü faiz oranları asgarî ödeme tutarının oran bakımında baya üstünde geldiği için sınırsız döngüye girer.
direk kapatayım o zaman. elimdeki nakit parayla yatırım yapmak istiyordum. borcu kapatmak daha mantıklı geldiasgari ödemenin kalan tutarı aylık %5 yada 6 faize giriyor şuanda
Elinde nakit para varsa altın / dolar almak da mantıklı olabilir ama faizler çok yüksek. Faizli devamlı borclanmaktansa hep tüm borcu ödemek gerekir. Ben hep öyle yapıyorum ama bazen şu da oluyor, banka asgarisini ödediğin zaman daha az faizle taksitlendirme/öteleme yapıyor. Hiç ödememektense bu şekilde daha az faiz ödersinkalan 2 taksit
direk kapatayım o zaman. elimdeki nakit parayla yatırım yapmak istiyordum. borcu kapatmak daha mantıklı geldi