Neler Yeni

Banka Hesabı İçin Banka Tavsiyesi

Hangi bankayı tercih etmeliyim

• Garanti

Oylar: 12 30.0%
  • Enpara

Oylar: 12 30.0%
  • Vakıf

Oylar: 3 7.5%
  • Ziraat

Oylar: 9 22.5%
  • YapıKredi

Oylar: 3 7.5%
  • İş Bankası

Oylar: 6 15.0%
  • Akbank

Oylar: 1 2.5%
  • Kuveyt Türk

Oylar: 1 2.5%

• Oy kullanan toplam üye
    40

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Yıllardır İş Bankası kullanırım. Atm sayısı ve mobil uygulama kolaylığı ile bence en iyi bankadır

cefr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan
Şöyle açıklayayım. Hiç bir bilgi verilmiyor diğer bankalarda genelde her değişimin bilgisi gelir. QNB sadece borcun varsa arar borcunuz gecikti ne zaman ödersiniz diye sorar senden gün alır kapatır. İncehesap ile alışveriş yaptım QNB kart ile para arada kaldı. İkisinin bu sorunu çözmesi 7 gün sürdü. Aradıkları numara şahsa özel gibi 0535 gibi numaralardan seninle iletişim kuruyorlar 0850 numarası olduğu halde saçma sapan illerin telefon kodları ile aranıyorsun.
Dediğiniz banka hesabı için mi bilmiyorum ama ben bir sıkıntısını yaşamadım. Avantajlarından daha çok dezavantajlarından bahsetmek istiyorum.
1- belli bir temassız çekimden sonra şifre istiyor.
2- atm sayısı bence yetersiz ama benim evime yakın olduğu için ve pek fazla atm ihtiyacım olmadığı için bir sıkıntısını yaşamadım.

kartı 1 senedir kullanıyorum.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Dediğiniz banka hesabı için mi bilmiyorum ama ben bir sıkıntısını yaşamadım. Avantajlarından daha çok dezavantajlarından bahsetmek istiyorum.
1- belli bir temassız çekimden sonra şifre istiyor.
2- atm sayısı bence yetersiz ama benim evime yakın olduğu için ve pek fazla atm ihtiyacım olmadığı için bir sıkıntısını yaşamadım.

kartı 1 senedir kullanıyorum.
kart lımıtı var aylık 1k mı ne temassızlık lımıtı o her bankada var knk

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
he tamam o zaman enparada musterı hızmetlerı vs ıyı ondan sasırdım
Enpara da QNB olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. QNB yi hiç önermiyorum yani güvensiz hissettiriyor. Adam beni Konya'nın telefon koduyla arıyor mesela. Konya ne alaka arasana beni 0850 ile. Ben o numaraya güvenip nasıl bilgilerimi vereyim. Böyle bir düzen olmaması lazım.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Enpara da QNB olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. QNB yi hiç önermiyorum yani güvensiz hissettiriyor. Adam beni Konya'nın telefon koduyla arıyor mesela. Konya ne alaka arasana beni 0850 ile. Ben o numaraya güvenip nasıl bilgilerimi vereyim. Böyle bir düzen olmaması lazım.
Evet doğru söylüyorsun onu bazı bankalarda yapıyor o konuda zayıf ama enpara tarafında on numaralar

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Ben kesin açmam çünkü gün içinde saçma saçma numaralardan zaten arama geliyor bir de onunla uğraşmam başıma bela olur QNB sanırım.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben kesin açmam çünkü gün içinde saçma saçma numaralardan zaten arama geliyor bir de onunla uğraşmam başıma bela olur QNB sanırım.
Bak beni son aradıkları numaraların başlarını söyleyeyim. Sadece bugün 2 farklı numara. 0549 7..... diye gidiyor. Diğeri 0545 7.... diye gidiyor.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Bak beni son aradıkları numaraların başlarını söyleyeyim. Sadece bugün 2 farklı numara. 0549 7..... diye gidiyor. Diğeri 0545 7.... diye gidiyor.
Kesin açmam QNB elendi gibi, zaten yeterince arayanım oluyor. Bir de bunlarla uğraşamam ben.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Kesin açmam QNB elendi gibi, zaten yeterince arayanım oluyor. Bir de bunlarla uğraşamam ben.
enparada yok hocam o
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 senedır kullanıyorum sadece teslımatta aradılar adres dogrulamak ıcın daha da aranmadım enpara ac kkafan rahat olsun

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Ziraat kesinlikle olsun.Akbank önermiyorum sürekli sorun çıkıyor uygulama çöküyor atm sayısı az atm bulsanda arızalı bence ziraat ve garanti iyi

Top Bottom