Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Evethocam sen normal qnb kartından mı bahsedıyorsun ??
Evethocam sen normal qnb kartından mı bahsedıyorsun ??
he tamam o zaman enparada musterı hızmetlerı vs ıyı ondan sasırdım
Dediğiniz banka hesabı için mi bilmiyorum ama ben bir sıkıntısını yaşamadım. Avantajlarından daha çok dezavantajlarından bahsetmek istiyorum.Şöyle açıklayayım. Hiç bir bilgi verilmiyor diğer bankalarda genelde her değişimin bilgisi gelir. QNB sadece borcun varsa arar borcunuz gecikti ne zaman ödersiniz diye sorar senden gün alır kapatır. İncehesap ile alışveriş yaptım QNB kart ile para arada kaldı. İkisinin bu sorunu çözmesi 7 gün sürdü. Aradıkları numara şahsa özel gibi 0535 gibi numaralardan seninle iletişim kuruyorlar 0850 numarası olduğu halde saçma sapan illerin telefon kodları ile aranıyorsun.
kart lımıtı var aylık 1k mı ne temassızlık lımıtı o her bankada var knkDediğiniz banka hesabı için mi bilmiyorum ama ben bir sıkıntısını yaşamadım. Avantajlarından daha çok dezavantajlarından bahsetmek istiyorum.
1- belli bir temassız çekimden sonra şifre istiyor.
2- atm sayısı bence yetersiz ama benim evime yakın olduğu için ve pek fazla atm ihtiyacım olmadığı için bir sıkıntısını yaşamadım.
kartı 1 senedir kullanıyorum.
Enpara da QNB olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. QNB yi hiç önermiyorum yani güvensiz hissettiriyor. Adam beni Konya'nın telefon koduyla arıyor mesela. Konya ne alaka arasana beni 0850 ile. Ben o numaraya güvenip nasıl bilgilerimi vereyim. Böyle bir düzen olmaması lazım.he tamam o zaman enparada musterı hızmetlerı vs ıyı ondan sasırdım
Evet doğru söylüyorsun onu bazı bankalarda yapıyor o konuda zayıf ama enpara tarafında on numaralarEnpara da QNB olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. QNB yi hiç önermiyorum yani güvensiz hissettiriyor. Adam beni Konya'nın telefon koduyla arıyor mesela. Konya ne alaka arasana beni 0850 ile. Ben o numaraya güvenip nasıl bilgilerimi vereyim. Böyle bir düzen olmaması lazım.
Ben kesin açmam çünkü gün içinde saçma saçma numaralardan zaten arama geliyor bir de onunla uğraşmam başıma bela olur QNB sanırım.Enpara da QNB olmasına rağmen arada dağlar kadar fark var. QNB yi hiç önermiyorum yani güvensiz hissettiriyor. Adam beni Konya'nın telefon koduyla arıyor mesela. Konya ne alaka arasana beni 0850 ile. Ben o numaraya güvenip nasıl bilgilerimi vereyim. Böyle bir düzen olmaması lazım.
Bak beni son aradıkları numaraların başlarını söyleyeyim. Sadece bugün 2 farklı numara. 0549 7..... diye gidiyor. Diğeri 0545 7.... diye gidiyor.Ben kesin açmam çünkü gün içinde saçma saçma numaralardan zaten arama geliyor bir de onunla uğraşmam başıma bela olur QNB sanırım.
Kesin açmam QNB elendi gibi, zaten yeterince arayanım oluyor. Bir de bunlarla uğraşamam ben.Bak beni son aradıkları numaraların başlarını söyleyeyim. Sadece bugün 2 farklı numara. 0549 7..... diye gidiyor. Diğeri 0545 7.... diye gidiyor.
enparada yok hocam oKesin açmam QNB elendi gibi, zaten yeterince arayanım oluyor. Bir de bunlarla uğraşamam ben.