Gelmesi biraz sürebilir biraz daha bekleyin gelmezse desteğe yazınBanka hesabımdan tosla hesabıma para gönderdim para banka hesabımdan düştü ancak tosla hesabıma gelmedi yardımcı olabilir misiniz.
Tosla'ya ulaşın. Belki havale eft saati ıvır zıvır vardırBanka hesabımdan tosla hesabıma para gönderdim para banka hesabımdan düştü ancak tosla hesabıma gelmedi yardımcı olabilir misiniz.
Hesap kendine ait değilse gelmezBanka hesabımdan tosla hesabıma para gönderdim para banka hesabımdan düştü ancak tosla hesabıma gelmedi yardımcı olabilir misiniz.
5 saattir bekliyorum canlı desteğe yazdım dekont istediler mail yoluyla ilettim dekontu, ama hâlâ bir gelişme yokGelmesi biraz sürebilir biraz daha bekleyin gelmezse desteğe yazın
Nasıl yani? Hesap başkasının adına ama. Öyle şey mi olur ki.Hesap kendine ait değilse gelmez
Toslaya ulaştım dekontu gönderdim ama hâlâ bir gelişme yok.Tosla'ya ulaşın. Belki havale eft saati ıvır zıvır vardır
Evet hocam okusaydınız keşke.5 saattir bekliyorum canlı desteğe yazdım dekont istediler mail yoluyla ilettim dekontu, ama hâlâ bir gelişme yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani? Hesap başkasının adına ama. Öyle şey mi olur ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toslaya ulaştım dekontu gönderdim ama hâlâ bir gelişme yok.
Para banka hesabına geri düşerE n'olacak o paraya yaklaşık 700₺ gitti olarak gözüküyor hocam. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı yoksa.
Başkasının hesabından para atamazsın.Gerçekten düşer mi? Öyle gitmez demi. Direkt IBAN a yollamıştım. Dekontta var. Düşmez diye korkuyorum.
Yaşamadım ama iade olur para birkaç gün kaybın olur sadeceE n'olacak o paraya yaklaşık 700₺ gitti olarak gözüküyor hocam. Sizde böyle bir durum yaşadınız mı yoksa.