Neler Yeni

Banka hesabımdan toslaya para gelmedi.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bakın bunu bilmiyordum umarım dediğiniz gibi olur.

Tamamdır. İade olsun da, sıkıntı yok. Gelirse buraya yazarım.
büyük ihtimal iade olur eft saatleri yüzünden yarın gelmeyebilir ama pazartesi veya salı gelme olasılığı var hocam, kripto para gibi işlemediği için arada kaynama riski az bence

Green MAN

80+ Bronze

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bmw anahtarı falan göster knk öyle olmaz . Evlilik görüyorum .

Aşırı fantastik bir siteymiş yahu :D Iphone 13 Pro Max ile evlenme teklifi mi edilir asdşlasdlkad

Evet hocam okusaydınız keşke.

Para banka hesabına geri düşer

iade edecekler birkaç güne

Başkasının hesabından para atamazsın.
Pazartesi sabah para geri döner hesaba.

büyük ihtimal iade olur eft saatleri yüzünden yarın gelmeyebilir ama pazartesi veya salı gelme olasılığı var hocam, kripto para gibi işlemediği için arada kaynama riski az bence

Arkadaşlar bugün bekledim iade olmadı yarın toslaya ve banka hesabıma ulaşacağım. Para arada kaynamaz değil mi. Dekont falan da attım ama bir geri dönüş yok.

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Arkadaşlar bugün bekledim iade olmadı yarın toslaya ve banka hesabıma ulaşacağım. Para arada kaynamaz değil mi. Dekont falan da attım ama bir geri dönüş yok.
Elinde dekontun olduğu sürece paran kaynamaz. Gerçi dekont olmasada kaynamaz bankadan çıkartılır her türlü.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
yarın ara sor bence de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinde dekontun olduğu sürece paran kaynamaz. Gerçi dekont olmasada kaynamaz bankadan çıkartılır her türlü.
ayn işlemlerde gözüküyodur her türlü

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
ne yaptın aradın mı?

Green MAN

80+ Bronze
ne yaptın aradın mı?
Evet aradım tıpkı arkadaşların dediği gibi farklı bir hesaptan toslaya gönderemezsiniz dediler. Oradan sisteme baktı talebi gördü sürekli hata veriyormuş. Şimdi bu hesap anneannemin hesabı, yani parayı gönderen kişi anneannem o yüzden o toslayı arayıp parayı ben attım diyecekmiş sonra kendi adına farklı bir iban adresi söyleyip parayı geri alacakmış. (Ne kadar anlatabildim bilemedim :D yani kısaca parayı gönderen arayacak). O yüzden yarın ya da bu hafta sonu anneannem gile gidip anneannem ile görüştüreceğim tosla desteği, bakalım ne olacak. Ha daha da tosladan havale eft falan yapmam. Param arada kaynamadan kurtarabilirsem çok iyi olacak.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Evet aradım tıpkı arkadaşların dediği gibi farklı bir hesaptan toslaya gönderemezsiniz dediler. Oradan sisteme baktı talebi gördü sürekli hata veriyormuş. Şimdi bu hesap anneannemin hesabı, yani parayı gönderen kişi anneannem o yüzden o toslayı arayıp parayı ben attım diyecekmiş sonra kendi adına farklı bir iban adresi söyleyip parayı geri alacakmış. (Ne kadar anlatabildim bilemedim :D yani kısaca parayı gönderen arayacak). O yüzden yarın ya da bu hafta sonu anneannem gile gidip anneannem ile görüştüreceğim tosla desteği, bakalım ne olacak. Ha daha da tosladan havale eft falan yapmam. Param arada kaynamadan kurtarabilirsem çok iyi olacak.
geçmiş olsun hocam..

Top Bottom