Bence normal 80milyon 3er tl unutsa bu kadar para yapar hadi 20 milyon kişi kullanıyor olsun kartı kapatırken felan 10ar tl unutsalar bence okey bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama çok para değil.Alıntıyı görüntüle
Bu paralari kimler nasil unutuyor merak ediyorum anne baba dededen kalan mirasimi unutuyorlar yahu bu devirde bankada para unutulur mu
bencede bende öyle düşünüyorumBence normal 80milyon 3er TL unutsa bu kadar para yapar hadi 20 milyon kişi kullanıyor olsun kartı kapatırken felan 10ar TL unutsalar bence okey bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama çok para değil.
80 Milyonun içinde çocuklarda var.Bence normal 80milyon 3er TL unutsa bu kadar para yapar hadi 20 milyon kişi kullanıyor olsun kartı kapatırken felan 10ar TL unutsalar bence okey bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama çok para değil.
Dediklerimi düzgün okusaydınız keşke.80 Milyonun içinde çocuklarda var.
Unutmadik aklımızda 17 TL50 100 unutsa herkes ülkede 50 milyon kişinin banka hesabı olsa 250M
Büyük ihtimal unutulan paralar azar azar veya miras parası olarak kalmıştır.
Mesela bizim banka hesabında 17₺ var ama unutmadık.
Bunu yapamazlar fakat yıllık kesintli yapıyorlar bazı kartlarda aylık bunları sayıyorlarsa eğer normal habere göre saymıyor fakat yine normal sayılır.Ben bilerek para çektiklerini düşünüyorum 80 milyon kisi başı en az 2 kart 1.5-2 TL çekseler bu kadar para yapıyor .
Dediklerimi düzgün okusaydınız keşke.
80milyon 3er TL unutsa bu kadar para yapar
Şeyma unutmaz onları.Yarısı acunun.
Bahsettiğimiz şey KREDİ KARTI değil Banka hesabını kapatmak için şubeye gitmeniz gerekiyor ve kapatırken hesabınızdaki bütün parayı size veriyor. Yani kart kapanırken unutulacak bir şey değil.Cümlenin devamı nerede ?
"hadi 20 milyon kişi kullanıyor olsun kartı kapatırken felan 10ar TL unutsalar bence okey"
İnanılmazsınız