Banka kartı önerisi w

HzMsü

80+
Reaksiyon skoru
15
Babamın adına olan vakıfbank bankomat kartını kullanıyorum yine babamın adına olacak şekilde yeni bir kart arıyorum cashback kampanyaları olan vakıfta hiç yok
Kullandığım uygulamalar Spotify netflix steam

kullanmıyorum ama akbank cashback veriyordu galiba

Akbank üniversiteliye veriyor haberin olsun. Aslında garanti, kuveyt falan da veriyorda öğrenci olarak ama akbank gibi çabuk olmuyor yine en iyisi akbank gibi.

Babamın adına olan vakıfbank bankomat kartını kullanıyorum yine babamın adına olacak şekilde yeni bir kart arıyorum cashback kampanyaları olan vakıfta hiç yok
kuveyt ve garantiye bak
garantide paracarda bile bazen 500lük puan veriyor
banka hesabını kendi adına da açabilirsin babanın adına olması için sebep yok kredi kartı olmadığı için

yaş kaç?

Garanti ve iş bankası öneririm. Bi arkadaşım deniz bankın kampanyalarıda çok iyi şaşırttı beni demişti. Ama detaylarını bilmiyorum

yapıkredi world kartlarda aylardır 300 tl kampanyası var, evdeki 4 kişinin de kartlar world, steamden 1200 tl alıp alıp duruyorum 🤣

17 ama babamın adına açıcam
ben geçen sene 17ydim vakıf katılımın banka kartını çıkarmıştım babanın adına çıkarmana gerek yok kendi adına çıkartabilirsin cashback mevzusu v.s yok ama
diğer bankalardada hesap açabiliyorsun diye biliyorum ama şuan mesela akbankta hesap açarsan kendi adına ilerde verdiği 0 faiz kredi veya farklı kampanyalardan yararlanamıyorsun diye biliyorum o yüzden tercihim vakıf katılım olmuştu.
babanın adına açacaksanda tavsiyem kampanyaları fazla olan world olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,384
Üyeler
190,362
Son üye
SusanW
Geri