Neler Yeni

Banka Kartından Kredi Kartına Geçiş?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba banka kartım var ve her ay düzenli olarak X tutar yatıyor. Kart banka kartı olduğu için bir ürün satın alırken taksit yapamıyorum.
Kredi kartı çıkartıp, banka kartına yatan tutarın düzenli olarak kredi kartına yatmasını nasıl sağlayabilirim?
Ve nasıl kredi kartı çıkartabilirim?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Hangi bankadan kredi kartı istiyor isen o banka ile iletişime geçmen lazım kart için.
Her ay X tutar yatan kartın maaş kartın ise değiştiremezsin. Ama düzenli olarak her ayın şu gününde şu saatinde bu kadar parayı bu bankaya gönder diye talimat oluşturabilirsin.
Yani her ay para karta yatacak. Senin kartın da oto olarak kredi kartına yollucak.

Mert

80+ Silver
Mobil uygulamadan kredi kartı başvurusu yap, her ay borç kesim tarihinde mobil uygulamadan ödemeyi gerçekleştir ya da otomatik ödeme talimatı veriliyor diye hatırlıyorum.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Kredi kartı olaylarına girme bence

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Kredi kartı çıkarma olayı biraz zor. Sgk'n yoksa hele ki hiçten zor. Dediğin olayı bizzat deneyimledim, çalışan birisi değildim. Bir kaç ay çalışmak durumunda kaldım o sırada maaşımın yattığı banka kredi kartı teklif etti kabul ettim sıkıntısız kullanıyorum. Para olayı ise diyelim ki banka hesabında borcun olan tutar mevcut, kart ekstre tarihin gelince o otomatik çeker. Her ay düzenli ödeme yaparsan limitin artar. Çalışmadığın sürece max 12.850 limitli kart alabilirsin. Gelir belgen olursa o artar. Kart limiti = gelir x 4, yani limitin gelirinin 4katından fazla olamaz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kredi kartı çıkarma olayı biraz zor. Sgk'n yoksa hele ki hiçten zor. Dediğin olayı bizzat deneyimledim, çalışan birisi değildim. Bir kaç ay çalışmak durumunda kaldım o sırada maaşımın yattığı banka kredi kartı teklif etti kabul ettim sıkıntısız kullanıyorum. Para olayı ise diyelim ki banka hesabında borcun olan tutar mevcut, kart ekstre tarihin gelince o otomatik çeker. Her ay düzenli ödeme yaparsan limitin artar. Çalışmadığın sürece max 12.850 limitli kart alabilirsin. Gelir belgen olursa o artar. Kart limiti = gelir x 4, yani limitin gelirinin 4katından fazla olamaz.
Mobil uygulamadan kredi kartı başvurusu yap, her ay borç kesim tarihinde mobil uygulamadan ödemeyi gerçekleştir ya da otomatik ödeme talimatı veriliyor diye hatırlıyorum.
Hangi bankadan kredi kartı istiyor isen o banka ile iletişime geçmen lazım kart için.
Her ay X tutar yatan kartın maaş kartın ise değiştiremezsin. Ama düzenli olarak her ayın şu gününde şu saatinde bu kadar parayı bu bankaya gönder diye talimat oluşturabilirsin.
Yani her ay para karta yatacak. Senin kartın da oto olarak kredi kartına yollucak.
Önerdiğiniz kredi kartı var mı? (enpara, finans vb.)
Bankaya gitmeden halletsem iyi olur. Mobil uygulama ile.

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Önerdiğiniz kredi kartı var mı? (enpara, finans vb.)
Bankaya gitmeden halletsem iyi olur. Mobil uygulama ile.
Valla dostum yaşın genç belli genç kredi kartları oluyor garanti, ziraat, axess bak Bi onlarda güzel de kampanya oluyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla dostum yaşın genç belli genç kredi kartları oluyor garanti, ziraat, axess bak Bi onlarda güzel de kampanya oluyor.
Aile bireyim adına çıkartıyorum. Genç kart pek işime yaramaz.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Enpara kredi kartı güzel olabilir o zaman. Aidat vs yok güzel özellikli.
Havale eft ücreti olmaması harika bir şey 70 liraya 70 kuruş ödemek koyuyor
Bir kere bir akrabama 140k tl gönderim yapmış 250 havale ücreti ödemiş

Darkleave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Burak
Havale eft ücreti olmaması harika bir şey 70 liraya 70 kuruş ödemek koyuyor
Bir kere bir akrabama 140k TL gönderim yapmış 250 havale ücreti ödemiş
Evet ben 2014 ya da 16 dan beri kullanıyorum enparayı o özelliği çok güzel. Her ay 5k akışım var ancak banka bana 500₺ kredi kartı vermedi. O yüzden sadece transfer için kullanıyorum.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Maximum Genç kullanıyorum ve kafam rahat biraz.

Sanırım ekkart kullanmak istiyorsunuz aile büyüklerinden birinden.

Öğrenciyseniz (üniversite öğrencisi olduğunuzu düşünüyorum) ve kendi kartınızı almak istiyorsanız, öğrenci belgenizle-kartınızla birlikte şubelere gidip sormanızı öneririm. Öğrenci olmasanız bile şubelerden kredi kartı alabilme ihtimaliniz daha yüksek :)

Top Bottom