hem yeni yilin hem dogum gunun kutlu olsun kardeşim is bankasi onerebilirimYeni 18 e girdim 7 aydır çalışıyorum maaşımızı vakıfbank dan alıyoruz kredi kartı ve ihtiyac kredisi başvurusu deniyorum olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam gerekiyor
sağol kral seninde kutlu olsun deniyelim bir sorun olur mu denemek telefonsuz kaldıkhem yeni yilin hem dogum gunun kutlu olsun kardeşim is bankasi onerebilirim
Sürekli olarak deneyip red cevabı alırsan kredi notun düşer. Bankaya gidip temsilci ile görüşürsen yardımcı olma ihtimalleri artar.Yeni 18 e girdim 7 aydır çalışıyorum maaşımızı vakıfbank dan alıyoruz kredi kartı ve ihtiyac kredisi başvurusu deniyorum olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam gerekiyor
sigorta mevcut belediyeye ait bir şirketde çalışıyorumSigortan olmadığını düşünüyorum doğru mu?
Yeni girdiğin için red yiyor olabilirsin dostum ben 1 ay sonra sigortasız 1500 TL alabildim en rahat kredi ve avans qnb ve alt firması enpara.comda bu arada bilginesigorta mevcut belediyeye ait bir şirketde çalışıyorum
7 aydır çalışıyorum belki vakıf yaşı güncellememiş olabilir red yeme nedeninde reşit olmadığınız için olumsuz yazıyor ama e nabızda vs 18 gösteriyorYeni girdiğin için red yiyor olabilirsin dostum ben 1 ay sonra sigortasız 1500 TL alabildim en rahat kredi ve avans qnb ve alt firması enpara.comda bu arada bilgine
Ahhh shit sen olayı bilmiyorsun bankalar işlemlere 1 hafta sonra falan geçiyor dostum o yüzden sakin red yiyip durma kredi notun çok duser7 aydır çalışıyorum belki vakıf yaşı güncellememiş olabilir red yeme nedeninde reşit olmadığınız için olumsuz yazıyor ama e nabızda vs 18 gösteriyor
çalıştığım yer için mi yoksa yaş için miihtiyaç kredisi için en az 6 ay lazım. Kredi kartı düşük limitle çıkabilir aslında.
Hocam bazı şirketler 1 yıl 2 yıl çalışma istyor diye hatırlıyorum yanlis olabilirimYeni 18 e girdim 7 aydır çalışıyorum maaşımızı vakıfbank dan alıyoruz kredi kartı ve ihtiyac kredisi başvurusu deniyorum olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam gerekiyor
kredi çekebileceğim yer varmı acaba yada bankalar için yaşım mı güncellenmedi bugun vakıfbank müşteri hizmetleri ilede kredi kart başvurusu yaptık uygulamadan baktığımda red nedeni 18 yaşından küçüksün yazıyorHocam bazı şirketler 1 yıl 2 yıl çalışma istyor diye hatırlıyorum yanlis olabilirim