Neler Yeni

Banka kredi kartı kredi kullanma

DarKDaySs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet altın
Yeni 18 e girdim 7 aydır çalışıyorum maaşımızı vakıfbank dan alıyoruz kredi kartı ve ihtiyac kredisi başvurusu deniyorum olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam gerekiyor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Yeni 18 e girdim 7 aydır çalışıyorum maaşımızı vakıfbank dan alıyoruz kredi kartı ve ihtiyac kredisi başvurusu deniyorum olumlu sonuç alamıyorum ne yapmam gerekiyor
hem yeni yilin hem dogum gunun kutlu olsun kardeşim is bankasi onerebilirim

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sürekli olarak deneyip red cevabı alırsan kredi notun düşer. Bankaya gidip temsilci ile görüşürsen yardımcı olma ihtimalleri artar.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sigortan olmadığını düşünüyorum doğru mu?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
sigorta mevcut belediyeye ait bir şirketde çalışıyorum
Yeni girdiğin için red yiyor olabilirsin dostum ben 1 ay sonra sigortasız 1500 TL alabildim en rahat kredi ve avans qnb ve alt firması enpara.comda bu arada bilgine

DarKDaySs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet altın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni girdiğin için red yiyor olabilirsin dostum ben 1 ay sonra sigortasız 1500 TL alabildim en rahat kredi ve avans qnb ve alt firması enpara.comda bu arada bilgine
7 aydır çalışıyorum belki vakıf yaşı güncellememiş olabilir red yeme nedeninde reşit olmadığınız için olumsuz yazıyor ama e nabızda vs 18 gösteriyor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
7 aydır çalışıyorum belki vakıf yaşı güncellememiş olabilir red yeme nedeninde reşit olmadığınız için olumsuz yazıyor ama e nabızda vs 18 gösteriyor
Ahhh shit sen olayı bilmiyorsun bankalar işlemlere 1 hafta sonra falan geçiyor dostum o yüzden sakin red yiyip durma kredi notun çok duser

Mert

80+ Silver
ihtiyaç kredisi için en az 6 ay lazım. Kredi kartı düşük limitle çıkabilir aslında.

Hanaz

80+ Gold
Hocam bazı şirketler 1 yıl 2 yıl çalışma istyor diye hatırlıyorum yanlis olabilirim

DarKDaySs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet altın
Hocam bazı şirketler 1 yıl 2 yıl çalışma istyor diye hatırlıyorum yanlis olabilirim
kredi çekebileceğim yer varmı acaba yada bankalar için yaşım mı güncellenmedi bugun vakıfbank müşteri hizmetleri ilede kredi kart başvurusu yaptık uygulamadan baktığımda red nedeni 18 yaşından küçüksün yazıyor

Top Bottom