Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 947
Önceden haber vermek gerekir. Her zaman kasada yeterli nakit olmayabilir.
Haram olması insanlarında çokta şeyindeydi açıkçası faiz kadar kurtarıcı bir şey yok yobaz yorumlarhocam nerde yaşadığınıza bağlı olarak verir.
Benim yaşadığım yerde mesela bazen 50 bin bile nakit alamıyorum.
yoğun olan bir yerdeyse verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam belki haram diye girmiyodur reis
İnsanların dini inanışlarına göre yaşaması ne zamandan beri yobazca sayılıyor ?Haram olması insanlarında çokta şeyindeydi açıkçası faiz kadar kurtarıcı bir şey yok yobaz yorumlar
sen öyle san aisnaknsiwnxjsj kim dedi sana girmediğini nerede yaşıyorsun sen türkiye gittikçe ateistleşen bir ülke ve bu beni gerçekten mutlu ediyor sen bu ülkenin 20-30 sene sonra senin kafada insanların olacağını düşünüyormusunİnsanların dini inanışlarına göre yaşaması ne zamandan beri yobazca sayılıyor ?
insanlarıda bu konuda genelleyemessiniz büyük bir kesim faize girmiyor.
Evet yaşadığım yer itibariyle çevremde genel metraj faize koymama taraftarı.sen öyle san aisnaknsiwnxjsj kim dedi sana girmediğini nerede yaşıyorsun sen türkiye gittikçe ateistleşen bir ülke ve bu beni gerçekten mutlu ediyor sen bu ülkenin 20-30 sene sonra senin kafada insanların olacağını düşünüyormusun
Ergence bir cevap değil ki burada ben sana adam gibi anlatıyorum koçum benim öyle bir dünya yok ve olmayacaktaEvet yaşadığım yer itibariyle çevremde genel metraj faize koymama taraftarı.
Üstelik insanların dinini yaşaması sizi neden bu kadar etkiliyor anlamış değilim.
Size sorduğum sorular karşısında ergence cevap vermenizde saçma.
20-30 yıl sonrasını kimse kestiremez ama şuankinden çokta bir fark olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Kuyumcular havale kabul etmiyor diye bir şey varmı hocam acaba180k pek yüksek meblağ değil verir bence
eft kabul etmiyorlarmış galiba hocamParayı çekeceğine kuyumcuda eft yapmak daha mantıklı değil mi? Ben öyle yapıyorum şahsen
Kart geçmiyor havaleden emin değilim. / Bizim burda geçmiyorduKuyumcular havale kabul etmiyor diye bir şey varmı hocam acaba