Banka şubesinden 180 bin tl çekebilirmiyim ?

Önceden haber vermek gerekir. Her zaman kasada yeterli nakit olmayabilir.

hocam nerde yaşadığınıza bağlı olarak verir.
Benim yaşadığım yerde mesela bazen 50 bin bile nakit alamıyorum.
yoğun olan bir yerdeyse verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adam belki haram diye girmiyodur reis
Haram olması insanlarında çokta şeyindeydi açıkçası faiz kadar kurtarıcı bir şey yok yobaz yorumlar

Haram olması insanlarında çokta şeyindeydi açıkçası faiz kadar kurtarıcı bir şey yok yobaz yorumlar
İnsanların dini inanışlarına göre yaşaması ne zamandan beri yobazca sayılıyor ?
insanlarıda bu konuda genelleyemessiniz büyük bir kesim faize girmiyor.

İnsanların dini inanışlarına göre yaşaması ne zamandan beri yobazca sayılıyor ?
insanlarıda bu konuda genelleyemessiniz büyük bir kesim faize girmiyor.
sen öyle san aisnaknsiwnxjsj kim dedi sana girmediğini nerede yaşıyorsun sen türkiye gittikçe ateistleşen bir ülke ve bu beni gerçekten mutlu ediyor sen bu ülkenin 20-30 sene sonra senin kafada insanların olacağını düşünüyormusun

• Hahaha
Reaksiyonlar: Mai_
sen öyle san aisnaknsiwnxjsj kim dedi sana girmediğini nerede yaşıyorsun sen türkiye gittikçe ateistleşen bir ülke ve bu beni gerçekten mutlu ediyor sen bu ülkenin 20-30 sene sonra senin kafada insanların olacağını düşünüyormusun
Evet yaşadığım yer itibariyle çevremde genel metraj faize koymama taraftarı.
Üstelik insanların dinini yaşaması sizi neden bu kadar etkiliyor anlamış değilim.
Size sorduğum sorular karşısında ergence cevap vermenizde saçma.
20-30 yıl sonrasını kimse kestiremez ama şuankinden çokta bir fark olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Evet yaşadığım yer itibariyle çevremde genel metraj faize koymama taraftarı.
Üstelik insanların dinini yaşaması sizi neden bu kadar etkiliyor anlamış değilim.
Size sorduğum sorular karşısında ergence cevap vermenizde saçma.
20-30 yıl sonrasını kimse kestiremez ama şuankinden çokta bir fark olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Ergence bir cevap değil ki burada ben sana adam gibi anlatıyorum koçum benim öyle bir dünya yok ve olmayacakta

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
Geri