Neler Yeni

bankalar bir ürün taksidine ne kadar faiz alıyor

Uygunsuz davranış
Bilmiyorsan sallama. Kredi kartı faizi diye bir şey var. Farkını öder alırsın. Faizsiz taksit kalktı.
ulan beyinsiz. faizsiz de faizli de sonradan taksitlendirme kalktı. fakirin tekisin bilmiyorsun. 400 bin liralık kartım var sonradan hiçbir şeyi taksitlendiremiyorum qnb finansbank ve garanti. satın alırken taksit yapmak zorundasın. ödemezsen faiz işler orası ayrı taksit yapmak ayrı.

yenigeldim

80+ Silver
ulan beyinsiz. faizsiz de faizli de sonradan taksitlendirme kalktı. fakirin tekisin bilmiyorsun. 400 bin liralık kartım var sonradan hiçbir şeyi taksitlendiremiyorum qnb finansbank ve garanti. satın alırken taksit yapmak zorundasın. ödemezsen faiz işler orası ayrı taksit yapmak ayrı.
500 liralık tek çekim bir harcama denemek için baktım ve taksitlendirme var. buradaki 400 bin detayı biraz gereksiz olmuş ama neyse toyluğuna verelim
1721168249815.png

500 liralık tek çekim bir harcama denemek için baktım ve taksitlendirme var. buradaki 400 bin detayı biraz gereksiz olmuş ama neyse toyluğuna verelim
Alıntıyı görüntüle
500 lirayla oynaşırsan yaparsın zaten onu kim taksite bölsün. arkadaş 40 bin sormuş. 40 bini hiçbir banka sonradan taksit yapmaz. bir çok bankanın 5-15 bin arası sınırı var o da kampanya şeklinde. bazı sektörlerde hiç taksit yok. bilmeden elindeki 500 liraya bakıp konuşma. cahil.

yenigeldim

80+ Silver
500 lirayla oynaşırsan yaparsın zaten onu kim taksite bölsün. arkadaş 40 bin sormuş. 40 bini hiçbir banka sonradan taksit yapmaz. bir çok bankanın 5-15 bin arası sınırı var o da kampanya şeklinde. bazı sektörlerde hiç taksit yok. bilmeden elindeki 500 liraya bakıp konuşma. cahil.
kredi kartı limitlerim büyük ihtimalle senden yüksektir. en kötü nakit avans çekersin. iş kapanır neye bu kadar ağladın anlamıyorum. 500 tl ilk bir alışveriş yaptım diye fakir mi oldum? her alışveriş çok tutmak zorunda mı?

kredi kartı limitlerim büyük ihtimalle senden yüksektir. en kötü nakit avans çekersin. iş kapanır neye bu kadar ağladın anlamıyorum. 500 tl ilk bir alışveriş yaptım diye fakir mi oldum? her alışveriş çok tutmak zorunda mı?
1721168829459.png

arkadaş denesin görsün. ben bir şey demiyorum

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Eagle
Arkadaşlar ben şimdi taksitlerndirme yapamıyacakmıyım

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
merhaba arkadaşlar biz 5600 euroluk yani 200 bine yakın bir fiyat bandındaki bir ürünü alcaz ama 40 bin tl kadar eksik var aldığımız kurum taksit yapmıyor bankanız kartınıza yapsın diyor halkbankası kullanıyoruz sizce kaç takside ne kadar öderiz bu işlerden anlayan varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani kredi kartına kaç taksitte ne kadar alır tahmını
Ziraat varsa ziraatin combo kartı 3 aya kadar vade farksiz yapiyor galiba ona bakabilirsinm

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,184
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom