Neler Yeni

Banner çalışması yaptım sizce nasıl ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Tasarım Cok güzel Kötü diyen olursa Kulak asma. Tek Önerim @Hudzell arkadaşımızın dediği gibi Renk tonu icin Kaliteli bir Grafik paketinden alığ veya kendin Bir CC yaparsan harika olur. Birde Asağıdaki neon cizgi biraz göz almış, ya onu kaldırır yada blendini değiştirsen daha iyi olur. Verebileceğim 2 Tavsiye bunlar.

DaffyGraphic

80+ Silver
Tasarım Cok güzel Kötü diyen olursa Kulak asma. Tek Önerim @Hudzell arkadaşımızın dediği gibi Renk tonu icin Kaliteli bir Grafik paketinden alığ veya kendin Bir CC yaparsan harika olur. Birde Asağıdaki neon cizgi biraz göz almış, ya onu kaldırır yada blendini değiştirsen daha iyi olur. Verebileceğim 2 Tavsiye bunlar.
Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebep ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Nasıl arkadaşlar sizce ?
Arka planın bir kısmını güzel yapmışsın ama instagram yazısı çok büyük olmuş onu küçük koyman lazım soldaki insan kimse onun rengi arka plana uymamış rengi tasarımdan bağımsız kalmış aynı şekilde saçını ful düz kesmissin kötü gözüküyor daha detaylı al saçları hair dekupe işlemi uygula aynı zamanda biraz CC atabilirsin, insanın yanında duran karakter pek olmamış yazıyı yine beğenmedim karakterler biraz kalitesiz durdukları yerin arkasındaki efekt cok fazla kaçmış onun arkasında bir mavi yer var ama sağda dum düz yarıya kadar geliyor sonra bitiyor o kısımda olmamış tasarımın renk akışını bozmus sağdan ve soldan verdiğin kırmızı isiklandirmalari biraz daha opacity kısabilirdin kısaca böyle.
Genel olarak bakarsam eh işte: 4/10

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Arka planın bir kısmını güzel yapmışsın ama instagram yazısı çok büyük olmuş onu küçük koyman lazım soldaki insan kimse onun rengi arka plana uymamış rengi tasarımdan bağımsız kalmış aynı şekilde saçını ful düz kesmissin kötü gözüküyor daha detaylı al saçları hair dekupe işlemi uygula aynı zamanda biraz CC atabilirsin, insanın yanında duran karakter pek olmamış yazıyı yine beğenmedim karakterler biraz kalitesiz durdukları yerin arkasındaki efekt cok fazla kaçmış onun arkasında bir mavi yer var ama sağda dum düz yarıya kadar geliyor sonra bitiyor o kısımda olmamış tasarımın renk akışını bozmus sağdan ve soldan verdiğin kırmızı isiklandirmalari biraz daha opacity kısabilirdin kısaca böyle.
Genel olarak bakarsam eh işte: 4/10
Peki hocam sizden böyle bir banner yapmanızı istesem ortaya nasıl bir şey çıkar yani örnek gösterebilir misiniz?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Peki hocam sizden böyle bir banner yapmanızı istesem ortaya nasıl bir şey çıkar yani örnek gösterebilir misiniz?
Bu Sıralar Tasarım İşlerine Ara Verdim Sadece Ara Sıra AfterEffect'de Animasyon Çalışmaları Yapıyorum Ama Yine'de Bir Kaç Ay Önce Yaptığım Kişisel Banner'ımı Atıyorum.

Ben Sade Çalışmaları Sevdiğim İçin Diğer Arkadaşın Yaptığı Çalışmalar Bana Hitap Etmiyor O Tarz'da Tasarımlar Yapmıyorum.

YOUTUBE Banner (2560 x 1440).jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,998
Üyeler
160,921
Son üye
grrqusuu
Top Bottom