Yeşil olanlar aserayla yanyanalar arama yerine kuzait yaz zaten çıkarhocam kuzaitler hangi renk onlarda kasılayım
hocam bu ana görev bişeyin budalağını arama görevi var 1500 gün kalmış onu yapmassam ne olurYeşil olanlar aserayla yanyanalar arama yerine kuzait yaz zaten çıkar
Yapma boş iş ohocam bu ana görev bişeyin budalağını arama görevi var 1500 gün kalmış onu yapmassam ne olur
hocam ozaman save gitmezmi yani başarısız olmazmıyımYapma boş iş oSen bir krallığın altına gir ve tüm haritayı fethetŞehirlerdeki sadakat seviyesine dikkat et
Hayır hiç bir şey olmazhocam ozaman save gitmezmi yani başarısız olmazmıyım
hocam askerim 74 oldu kuzait imparatorluuna gireyimmiHayır hiç bir şey olmaz
birde hocam kervan vs. açmam gerekmi 33k param var bir şehrim olsa yetmiyecek herhalde yotube vs. izliyorum adam 1m para yapmışHayır hiç bir şey olmaz
Vlandiyadan süvari, Sturgiyadan piyade, Batanyadan yaya okçu, Kuzaitten atlı okçu, Aseraydan kervan muhafızı alabilirsin. İmparatorluk anca araya kaynayan askerler olur Hangisinin Vasalı olursan ol, oyun bir zaman sonra çıkmaza giriyor ve vasalı olduğun krallık diğer hepsiyle savaşa girmeye başlıyor (7vs1) ya isyan çıkartıp krallıktan ayrılıp kendi krallığını kuracaksın ya da kendi krallığını kurmak için kendi ordunla bir yerleşke fethedeceksin.Arkadaşlar bannerlord da medeniyet seçimi yapmam gerek Türk ırkının seçmek istiyorum türk geçmişi olarak kuzaitler mi oluyor
arkadaş çok güzel söylemişVlandiyadan süvari, Sturgiyadan piyade, Batanyadan yaya okçu, Kuzaitten atlı okçu, Aseraydan kervan muhafızı alabilirsin. İmparatorluk anca araya kaynayan askerler olur Hangisinin Vasalı olursan ol, oyun bir zaman sonra çıkmaza giriyor ve vasalı olduğun krallık diğer hepsiyle savaşa girmeye başlıyor (7vs1) ya isyan çıkartıp krallıktan ayrılıp kendi krallığını kuracaksın ya da kendi krallığını kurmak için kendi ordunla bir yerleşke fethedeceksin.
kervanlar savaşta olmazsan kar getiriyor genelde solo takılmaya devam edip kervanda kurabilirsinhocam askerim 74 oldu kuzait imparatorluuna gireyimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde hocam kervan vs. açmam gerekmi 33k param var bir şehrim olsa yetmiyecek herhalde yotube vs. izliyorum adam 1m para yapmış
Hocam yani bir yere saldırıp kendi krallığımi mi kurayımVlandiyadan süvari, Sturgiyadan piyade, Batanyadan yaya okçu, Kuzaitten atlı okçu, Aseraydan kervan muhafızı alabilirsin. İmparatorluk anca araya kaynayan askerler olur Hangisinin Vasalı olursan ol, oyun bir zaman sonra çıkmaza giriyor ve vasalı olduğun krallık diğer hepsiyle savaşa girmeye başlıyor (7vs1) ya isyan çıkartıp krallıktan ayrılıp kendi krallığını kuracaksın ya da kendi krallığını kurmak için kendi ordunla bir yerleşke fethedeceksin.
Öncelikle bir krallığın vasalı ol ve karakterini geliştir. Yeterince güçlendikten sonra isyan çıkartabilirsin veya direk vasallıktan ayrılıp kendine bir kale alabilirsin.Hocam yani bir yere saldırıp kendi krallığımi mi kurayım
Aga apram sıfırlandı hiçbir şekilde para kazanamıyorum döşüş olayı çok zor sağ yapıyorum soldan kavır alıyor baya zor istediğim gibi olmuyor
Bu birlikleri nereden alacağımticaret yapabilirsin,
demircilikte çok iyi para var, focusları demirciliğe ver oradan hızlı level alırsın.
Kuzait Kağan Muhafızı
İmparatorluk Elit Katafraktı
İmparatorluk Lejyoneri
Batanya Fian Şampiyonu
bu 4 lü ile birlikte kur 300 tanesi ile 800 e kafa atarsın