Neler Yeni

Öneri Bannerlord 2 hangi medeniyeti seçmeliyim

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
Lokman Doğan
Ulaaan ben hâlâ warband oynuyorum zevk veriyor oyun
Bannerlord denedim sevemedim şimdilik

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Yeşil olanlar aserayla yanyanalar arama yerine kuzait yaz zaten çıkar
hocam bu ana görev bişeyin budalağını arama görevi var 1500 gün kalmış onu yapmassam ne olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Yapma boş iş oSen bir krallığın altına gir ve tüm haritayı fethetŞehirlerdeki sadakat seviyesine dikkat et
hocam ozaman save gitmezmi yani başarısız olmazmıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Arkadaşlar bannerlord da medeniyet seçimi yapmam gerek Türk ırkının seçmek istiyorum türk geçmişi olarak kuzaitler mi oluyor
Vlandiyadan süvari, Sturgiyadan piyade, Batanyadan yaya okçu, Kuzaitten atlı okçu, Aseraydan kervan muhafızı alabilirsin. İmparatorluk anca araya kaynayan askerler olur :D Hangisinin Vasalı olursan ol, oyun bir zaman sonra çıkmaza giriyor ve vasalı olduğun krallık diğer hepsiyle savaşa girmeye başlıyor (7vs1) ya isyan çıkartıp krallıktan ayrılıp kendi krallığını kuracaksın ya da kendi krallığını kurmak için kendi ordunla bir yerleşke fethedeceksin.

TİTAN.

80+ Platinum
Vlandiyadan süvari, Sturgiyadan piyade, Batanyadan yaya okçu, Kuzaitten atlı okçu, Aseraydan kervan muhafızı alabilirsin. İmparatorluk anca araya kaynayan askerler olur :D Hangisinin Vasalı olursan ol, oyun bir zaman sonra çıkmaza giriyor ve vasalı olduğun krallık diğer hepsiyle savaşa girmeye başlıyor (7vs1) ya isyan çıkartıp krallıktan ayrılıp kendi krallığını kuracaksın ya da kendi krallığını kurmak için kendi ordunla bir yerleşke fethedeceksin.
arkadaş çok güzel söylemiş
hocam askerim 74 oldu kuzait imparatorluuna gireyimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hocam kervan vs. açmam gerekmi 33k param var bir şehrim olsa yetmiyecek herhalde yotube vs. izliyorum adam 1m para yapmış
kervanlar savaşta olmazsan kar getiriyor genelde solo takılmaya devam edip kervanda kurabilirsin
illa savaşıcam dersen kuzaitin kralına gidip yemin et diğer klanlarla aranı iyi tutmaya bak ve çok büyük savaşlar(kritik) olamdıkça esir alma ilişkin azalır krallığa adam çekemezsin kuzaitin kralı ölüp tahtı sana bırakabilir ben öyle yapmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Hocam yani bir yere saldırıp kendi krallığımi mi kurayım

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Aga apram sıfırlandı hiçbir şekilde para kazanamıyorum döşüş olayı çok zor sağ yapıyorum soldan kavır alıyor baya zor istediğim gibi olmuyor

ticaret yapabilirsin,
demircilikte çok iyi para var, focusları demirciliğe ver oradan hızlı level alırsın.

Kuzait Kağan Muhafızı
İmparatorluk Elit Katafraktı
İmparatorluk Lejyoneri
Batanya Fian Şampiyonu

bu 4 lü ile birlikte kur 300 tanesi ile 800 e kafa atarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
ticaret yapabilirsin,
demircilikte çok iyi para var, focusları demirciliğe ver oradan hızlı level alırsın.

Kuzait Kağan Muhafızı
İmparatorluk Elit Katafraktı
İmparatorluk Lejyoneri
Batanya Fian Şampiyonu

bu 4 lü ile birlikte kur 300 tanesi ile 800 e kafa atarsın
Bu birlikleri nereden alacağım

Top Bottom