Öneri Bannerlord 2 hangi medeniyeti seçmeliyim

Reaksiyon skoru
715
Arkadaşlar bannerlord da medeniyet seçimi yapmam gerek Türk ırkının seçmek istiyorum türk geçmişi olarak kuzaitler mi oluyor

Türk ırkı diye bir durum yok onu unutma orası hayali bir dünya
2 olarak kuzaitin atlı okçuları cidden güçlü
Yada aserayın süvarilerinede bakabilirsin
hocam işte türk ırkına en yakın medeneniyeti seçmek istedim teşekkür ederim

Aseray ve kuzait gayet iyi
Benden sana ufak bir tavsiye köylerlerle aranı geliştir ve oyunun başında turnuvalarla para kasıp sonra ana görevlere odaklan
anladım hocam iyice kasılıp zaman geçireyim demi birde sizce karakter yapısı şişmanlıı vs nasıl olsun boya çok takıldım bişeyde yazmıyor 2 metremiyim şuan bilmiyorum

anladım hocam iyice kasılıp zaman geçireyim demi birde sizce karakter yapısı şişmanlıı vs nasıl olsun boya çok takıldım bişeyde yazmıyor 2 metremiyim şuan bilmiyorum
Herhangi bir krallık altına girmeden önce seçeceğin krallığın köyleri ile ilişki kas ,ordun , paran ve zırhın iyi seviyeden olsun

Kanka çok uzun yapma ortalama yap yoksa adama vurman zor olabiliyor

Herhangi bir krallık altına girmeden önce seçeceğin krallığın köyleri ile ilişki kas ,ordun , paran ve zırhın iyi seviyeden olsun

Kanka çok uzun yapma ortalama yap yoksa adama vurman zor olabiliyor
zorluk ayarını ne seçmeliyim sizce

Normal seç
Kolay cidden kolay oluyor
En başta zorlanırsın ama sonradan alışırsın
gerçekçi seçtim şimdi hocam bir kaç görev yaptım klan kurdurttu oyun şimdi ne yapmalıyım biraz görev yapmalımıyım sizce oyunun dahda açılması için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal seç
Kolay cidden kolay oluyor
En başta zorlanırsın ama sonradan alışırsın
ve turnavalara masıl gireceğim köylerle aramdaki ilişkiyi nasıl arttıracağım

gerçekçi seçtim şimdi hocam bir kaç görev yaptım klan kurdurttu oyun şimdi ne yapmalıyım biraz görev yapmalımıyım sizce oyunun dahda açılması için
Kanka turnuva kovala kuzait turnuvaları en eğlenceli olanlardır
Yanında yeterli sayıda asker tut yemeği ihmal etme(abartma)
Turnuvalarda hem para hem ekipman kasarsın

ve turnavalara masıl gireceğim köylerle aramdaki ilişkiyi nasıl arttıracağım
Turnuvalar şehirde olur herhangi bir şehire git yakında olan turnuvaları sana söyleyecektir
Köyle ilişki köydeki sakinlerin görevlerini yaptıkça ve sığınak temizledikçe artar

Kanka turnuva kovala kuzait turnuvaları en eğlenceli olanlardır
Yanında yeterli sayıda asker tut yemeği ihmal etme(abartma)
Turnuvalarda hem para hem ekipman kasarsın

Turnuvalar şehirde olur herhangi bir şehire git yakında olan turnuvaları sana söyleyecektir
Köyle ilişki köydeki sakinlerin görevlerini yaptıkça ve sığınak temizledikçe artar
Aga apram sıfırlandı hiçbir şekilde para kazanamıyorum döşüş olayı çok zor sağ yapıyorum soldan kavır alıyor baya zor istediğim gibi olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri