Hazir sistem almak istiyorum ama bilgim yok yardımcı olabilir misiniz

Sakentaa

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
35.000
Arkadaşlar merhaba peşin fiyatına taksitli hazır sistem almak istiyorum ama neredeyse hiçbir bilgiye sahip değilim ddr5 güncel bir sistem istiyorum çok abartı bir sistem olmasına gerek yok zaten çok fazla hikayeli oyun oynayacak vaktim yok bütçem en fazla 35 bin TL diğer ekipmanları 2. El alacağım tüm sistemler birbirlerine benziyor yeterli bilgim olmadığı kafam çok karıştı oyun gecesi indirimi nasıl oluyor ve kasım indirimlerini beklememe gerek var mı yardımcı olur musunuz

Hangi siteler güvenilir ve sistemi montaj edilmiş mi sipariş etmeliyim yoksa ayrı mı

Arkadaşlar merhaba peşin fiyatına taksitli hazır sistem almak istiyorum ama neredeyse hiçbir bilgiye sahip değilim ddr5 güncel bir sistem istiyorum çok abartı bir sistem olmasına gerek yok zaten çok fazla hikayeli oyun oynayacak vaktim yok bütçem en fazla 35 bin TL diğer ekipmanları 2. El alacağım tüm sistemler birbirlerine benziyor yeterli bilgim olmadığı kafam çok karıştı oyun gecesi indirimi nasıl oluyor ve kasım indirimlerini beklememe gerek var mı yardımcı olur musunuz

Hangi siteler güvenilir ve sistemi montaj edilmiş mi sipariş etmeliyim yoksa ayrı mı
İtopya veya gaminggen den alabilirsiniz hocam. Piyasadaki en güvenilir firmalar

Hocam bence en iyisi incehesap. Cuma geceleri gaming gecesi oluyor. Tam 35bine aldım geçen cuma. 7500f işlemci ve 9060xt 16gb ekran kartlı sistem

İşlemci ve ekran kartı modeli ne olmalı intel mi amd mi
İşlemci amd bak kesinlikle ekran kartı da bütçene göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakıp atalım sistem isterseniz bütçeniz hazırsa hemen alacaksanız

Hocam bence en iyisi incehesap. Cuma geceleri gaming gecesi oluyor. Tam 35bine aldım geçen cuma. 7500f işlemci ve 9060xt 16gb ekran kartlı sistem
Tam olarak Böyle bir sistem bakıyorum ama ekran kartında kararsızım rtx 5060 ve 9060xt arasında nasıl bir fark var render falan yapmayacağım oyun odaklı bir teknolojiyi vardı fps arttırmak için kare ekleyen ismini unuttum sanırım amd de yok onun farklı bir teknolojisi vardı

I5 12400F - 3.7k
Sapphire Pulse RX 9060 XT 16GB 18k
Asus Prime H610M-K 3.6K
Micron SSD 512GB 1.2k
XPG Kasa-PSU 3.8K
Patriot 16gb Ram 2k
Thermalright Assassins King 850 TL

Burası 33.5k

Sistemin indirimsiz linki varsa atabilir misin

I5 12400F - 3.7k
Asus Prime H610M-K 3.6K
Micron SSD 512GB 1.2k
XPG Kasa-PSU 3.8K
Patriot 16gb Ram 2k

Buras
I5 12400F - 3.7k
Asus Prime H610M-K 3.6K
Micron SSD 512GB 1.2k
XPG Kasa-PSU 3.8K
Patriot 16gb Ram 2k

Burası 33.5k
Hazır sistemlerde peşin fiyatına taksit oluyor o yüzden hazır sistem almak istiyorum

İşlemci amd bak kesinlikle ekran kartı da bütçene göre

Bakıp atalım sistem isterseniz bütçeniz hazırsa hemen alacaksanız
İndirim olmasını bekliyorum cumaları oluyormuş

Link bu hocam. Umarım bu cuma da indirimde olur. Bence şimdiden özelleştirmelere karar ver çünkü cuma günü stok bitebiliyor. Ssdleri araştır dramli olanından ekle. Kasaları araştır bilindik marka ekle çünkü güç kaynağı da onun içinde. Rami de 2x 16 yaparsın. Anakartı b650 yap. İşlemciyi 7500f e düşürebilirsin 800tl ucuzlar ben arada pek fark yok diye biliyorum ama araştır yinede.

Geri