Neler Yeni

Öneri Bannerlord 2 hangi medeniyeti seçmeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
En başta gerçekçi açman yanlıştı
Paran sıfırlanabilir yeni save oluştur ve daha dikkatli oyna
İstersen kolayda aç ben ilk savede kolay oynamıştım
hocam sorun şu düvüşemiyorum sağ yapıyorum adam başka bir yere savunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

En başta gerçekçi açman yanlıştı
Paran sıfırlanabilir yeni save oluştur ve daha dikkatli oyna
İstersen kolayda aç ben ilk savede kolay oynamıştım
yeni sefer kuracağım normalde mi açmalıyım yoksa kolaydamı bu sefer

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
bu konuda keşke senin gibi olabilsem
hocam 16 k para yaptım askerler 40 oldu ne yapmam gerek sence turnuvalar bana çok para vermşyor sadece bir kere pahalı bir at verdi onun dışında hep boş şeyler para kasmam lazım aam demircilik mantığını çözemedim yotube dan baktım hayla az fiyat biçiyorlar

TİTAN.

80+ Platinum
hocam 16 k para yaptım askerler 40 oldu ne yapmam gerek sence turnuvalar bana çok para vermşyor sadece bir kere pahalı bir at verdi onun dışında hep boş şeyler para kasmam lazım aam demircilik mantığını çözemedim yotube dan baktım hayla az fiyat biçiyorlar
Demircilik latede kazandırır ama çok nerflü o yüzden çok tavsiye etmiyorum
40 askerin gelişmiş ise şehirdeki insanlardan görev al
Namını kötü etkliycek görevler alma
Asker sayın belli bir miktarın üstüne çıktımı kervan koruma görevleri var onlar sana güzel para getirir
Turnuvalara devam et turnuva sıralamasına birinci olursa her gün 1 nam kazanırsın buda işine gelir hemde iten kasarsın seni iader eder

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Demircilik latede kazandırır ama çok nerflü o yüzden çok tavsiye etmiyorum
40 askerin gelişmiş ise şehirdeki insanlardan görev al
Namını kötü etkliycek görevler alma
Asker sayın belli bir miktarın üstüne çıktımı kervan koruma görevleri var onlar sana güzel para getirir
Turnuvalara devam et turnuva sıralamasına birinci olursa her gün 1 nam kazanırsın buda işine gelir hemde iten kasarsın seni iader eder
Tamam hocam tek sorunum hayla savaşmayı çözemedim ve ordu yönetimi de bur tık sıkıntılı

TİTAN.

80+ Platinum
Tamam hocam tek sorunum hayla savaşmayı çözemedim ve ordu yönetimi de bur tık sıkıntılı
Alışırsın kanka bende en başta zorlandım kuzait tarafında ronfile(pahalı ve nadir bir silah) diye bir silah var çok rahat ve çok güçlü bir silah onu bulursan çok rahatlarsın at üstünde yada yerde çok iyi iş yapıyor

Son düzenleme:
Top Bottom