Neler Yeni

Bannerlord alınır mı yoksa başka bir oyun mu alayım?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Epic'ten RDR2, CP2077, AC Odyssey Gold Edition ve Metro Exodus Gold aldım.

60 lirayı başka bir oyuna mı harcamalıyım yoksa Bannerlord'a değer mi?

Bannerlord sıkar mı, mekanikleri basit mi yoksa daha anlamlı bir oyun mu almalıyım?

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
14 TL Ekleyebilirseniz VALHALLA alınır.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Oynadım deneyimledim, sonra dedim ki
Vakti olan oynar be abi

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Epic'ten RDR2, CP2077, AC Odyssey Gold Edition ve Metro Exodus Gold aldım.

60 lirayı başka bir oyuna mı harcamalıyım yoksa Bannerlord'a değer mi?

Bannerlord sıkar mı, mekanikleri basit mi yoksa daha anlamlı bir oyun mu almalıyım?
Daha önce Warband oynadıysan ya da Bannerlord'un tarzını, tarihi savaşları, stratejiyi vb. seviyorsan alınır. Ama oyuna çok uzaksan ve sevip sevmeyeceğinden emin değilsen bence kesin sevebileceğin bir oyuna yönel.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Bannerlord seni bir süre sonra sıkar ama modlar devreye girer krallık kurarsın bununla ilgi modlar girer tekrar sarar. Bırakırsın 1 ay sonra tekrar oynamak istersin öyle bir oyun, tam bir başyapıt bana göre 119 lira vermiştim çıktıktan belli bir süre sonra aldım her kuruşuna değer. Ilk defa 60 lira civarına düştü diye biliyorum.

.......

80+ Bronze
Vakit harcaman lazım Bannerlord için ayrıca mekaniklerine de alışman lazım.Daha çok strateji oyunu ama savaşırken de eğlendiriyor.Onun haricinde online girerek de eğlenebilirsin.(Yamyam çok ama alışık değilsen sinirlenip çıkabilirsin.)

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bannerlord çok uzun saatlerine harcaman gereken bir oyun Warband daha hızlıydı mesela ama Bannerlord da gerçek bir hayat savaşı veriyormuş gibi her şey yavaştan ilerliyor
Sevdiğin oyun tarzı ne abi?

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Vakti olana zaman geçirmek için güzel bir oyun.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?

Bu stratejisi basit bir şey mi yoksa beyin kullanmak gerekiyor mu?
Abi savaş kısmına geldiğinde askerlerinle kazanabilme olaslığını arttırmak için akerlere falan komut veriyorsun saldır, beni takip et, şurada konumlan, ata bin, attan in, kısacası biraz strateji kullanman gerekiyor savaşa girdiğinde

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Nasıl başyapıt anlatır mısın? Yani kale fethetme, lord savaşları dışında ne var oyunda? Oyunda beyin kullandığımız bir sistem var mı? Strateji mekaniği var mı?

Bu stratejisi basit bir şey mi yoksa beyin kullanmak gerekiyor mu?
Savaş mekanikleri Warband'a göre daha gelişmiş, savaşları ilk başlar da az buçuk zor geçiyor, zeka gerektiren bir şey yok. Öyle bir şey istiyorsanız Total War Attila veya Hoi 4 alıp bir süre sonra fantazi deneyebilir.
Squad oynayarak operasyonlar da zekanızı gösterebilirsiniz!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Savaş mekanikleri Warband'a göre daha gelişmiş, savaşları ilk başlar da az buçuk zor geçiyor, zeka gerektiren bir şey yok
Zevkli mi 60 a değer mi dersiniz? Yani türü seven için 200 de değer tabi.
Öyle bir şey istiyorsanız Total War Attila veya Hoi 4 alıp bir süre sonra fantazi deneyebilir.
Squad oynayarak operasyonlar da zekanızı gösterebilirsiniz!
Total War a sıcak bakmıyorum.
HOİ4 alacağım zaten.
Squad hakkında bilgi verir misin?

Top Bottom