Yardım Bannerlord hasar hatası.

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,222
Herkese iyi günler. Öncelikle şunu belirteyim Bannerlord'u yaklaşık 800 saat oynadım ve hepsi de singplayer. 6 ay ara vermiştim şimdi yeniden 6-7 mod ile beraber başladım. Savaşlar da karşı ordunun askerlerine inanın 300 hasar veriyorum ama ölmüyorlar bu zırhı az olan askerler de biraz daha düşük hani 150 200 civarı hasar vermeme rağmen ölmüyorlar ve asla zırhsız askerleri bile tek yemiyor hangi silahla vurursam vurayım sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Herkese iyi günler. Öncelikle şunu belirteyim Bannerlord'u yaklaşık 800 saat oynadım ve hepsi de singplayer. 6 ay ara vermiştim şimdi yeniden 6-7 mod ile beraber başladım. Savaşlar da karşı ordunun askerlerine inanın 300 hasar veriyorum ama ölmüyorlar bu zırhı az olan askerler de biraz daha düşük hani 150 200 civarı hasar ve asla zırhsız askerleri bile tek yemiyor hangi silahla vurursam vurayım sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Satinmi aldn korsanmi

Herkese iyi günler. Öncelikle şunu belirteyim Bannerlord'u yaklaşık 800 saat oynadım ve hepsi de singplayer. 6 ay ara vermiştim şimdi yeniden 6-7 mod ile beraber başladım. Savaşlar da karşı ordunun askerlerine inanın 300 hasar veriyorum ama ölmüyorlar bu zırhı az olan askerler de biraz daha düşük hani 150 200 civarı hasar vermeme rağmen ölmüyorlar ve asla zırhsız askerleri bile tek yemiyor hangi silahla vurursam vurayım sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim.
Büyük ihtimal bir dinamik değişti ve bir mod bu konuda güncelleme almadı. O yüzden oyunun hasar dinamiği bozulmuş. Modları güncelleyin versiyonu eskide kalan modları silin.

Büyük ihtimal bir dinamik değişti ve bir mod bu konuda güncelleme almadı. O yüzden oyunun hasar dinamiği bozulmuş. Modları güncelleyin versiyonu eskide kalan modları silin.
Olabiliiir çünkü uyarısını veriyordu bende tınlamıyodum teşekkürler dostum.

Geri