Ben aldım oynamak istiyorsan bu fiyatı kaçırma al ama yılbaşında 5-6 dolara kadar düşme ihtimali varSteamde Bannerlord 12 dolar oldu almayı düşünüyordum yılbaşınds fln daha fazla indirime girer mi şuan alınır mı bilgisi olan söylerse sevinirim
ilk çıktığında 119 liraya almıştım vay beSteamde Bannerlord 12 dolar oldu almayı düşünüyordum yılbaşınds fln daha fazla indirime girer mi şuan alınır mı bilgisi olan söylerse sevinirim
İnfo anadolu ajansından galiba. Güzel sallamışsın, 5-6 dolara düşerse tüm foruma alayım birer kopya.Ben aldım oynamak istiyorsan bu fiyatı kaçırma al ama yılbaşında 5-6 dolara kadar düşme ihtimali var
Belli olmaz kardesim trump baba bedava dagitacak deniyo yilbasini bekleyelimBu zamana kadar max %50 indirime girerek 10 dolar'a düşmüş. Sonbahar veya Kış İndirimlerinde de 10 dolara düşer, daha da düşeceğini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnfo anadolu ajansından galiba. Güzel sallamışsın, 5-6 dolara düşerse tüm foruma alayım birer kopya.
lBu zamana kadar max %50 indirime girerek 10 dolar'a düşmüş. Sonbahar veya Kış İndirimlerinde de 10 dolara düşer, daha da düşeceğini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnfo anadolu ajansından galiba. Güzel sallamışsın, 5-6 dolara düşerse tüm foruma alayım birer kopya.