Neler Yeni

🔥İndirim Bannerlord indirime girdi

berkino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BERK BUĞRA AYDEMİR
Steamde Bannerlord 12 dolar oldu almayı düşünüyordum yılbaşınds fln daha fazla indirime girer mi şuan alınır mı bilgisi olan söylerse sevinirim

beratt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat torun
Steamde Bannerlord 12 dolar oldu almayı düşünüyordum yılbaşınds fln daha fazla indirime girer mi şuan alınır mı bilgisi olan söylerse sevinirim
Ben aldım oynamak istiyorsan bu fiyatı kaçırma al ama yılbaşında 5-6 dolara kadar düşme ihtimali var

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
yılbaşı indiriminde kesin fiyatı iner bence o zaman için bir şans verilmeli

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
Bu zamana kadar max %50 indirime girerek 10 dolar'a düşmüş. Sonbahar veya Kış İndirimlerinde de 10 dolara düşer, daha da düşeceğini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aldım oynamak istiyorsan bu fiyatı kaçırma al ama yılbaşında 5-6 dolara kadar düşme ihtimali var
İnfo anadolu ajansından galiba. Güzel sallamışsın, 5-6 dolara düşerse tüm foruma alayım birer kopya.

beratt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat torun
Bu zamana kadar max %50 indirime girerek 10 dolar'a düşmüş. Sonbahar veya Kış İndirimlerinde de 10 dolara düşer, daha da düşeceğini sanmam.

İnfo anadolu ajansından galiba. Güzel sallamışsın, 5-6 dolara düşerse tüm foruma alayım birer kopya.
Belli olmaz kardesim trump baba bedava dagitacak deniyo yilbasini bekleyelim

berkino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
BERK BUĞRA AYDEMİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saol kral

l

Top Bottom