Neler Yeni

Bannerlord Tam Sürüm Çıktı

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
cs go 3770 saat

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Oyun güzel teması güzel ama başka bir arkadaşın da bahsettiği gibi, bir yerden sonra kala kuşat şehir kuşat döngüsü oluyor, gerçekten çok beğenirim ben mount&blade serisini ama ne yazık ki sıkılıyor insan bir müddet sonra. Tam sürümü oynamadım ama çok şey değiştiğini de sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Arkadaşlar Bannerlordu uzun uzun oynadım. İlk çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım. Ama oynamama engel olmamıştı ben bu tarz oyunları çok seviyorum.
Oyun ilk çıktığında Lordlarla NPC lerle konuşurken boş konuştuğumuzu fark ettim ve beni çok rahatsız etmişti her halde tam sürümde daha dolu olur diye düşündüm.
Warband da evlenmek istediğin ladyi tavlaman gerekiyordu hanlarda şiirler ezbeliyor layde söyleyerek ilişki puanı kasıp o şekilde evleniyordun. Bu oyunda doğrudan görücü usulüile bile değil başlık parası ile evleniyorsun. Hiç hoş değil.
Oyunda amaç sadece savaş kuşat savaş kuşat savaş kuşat. Yav kardeşim siz bu oyunu 2012 den beri kesintisiz geliştiriyorsunuz e siz Warband dan başka bir şey vaad etmiyorsunuz. Yani bir oyunu 10 sene geliştirip Warband ın yapamadığı şeyin hangisini daha iyi yaptınız.
Daha çok şey var. Biz bu oyunda olmasını istediğimiz şeyleri 2016 2017 yıllarında oyun geliştirirken steamde haftalık paylaşıyorlardı bizde altına öneride bulunuyorduk. Hiçmi bir şey eklemezsiniz ya bizi heyecanlandıracak. Dedim beklemişlerdir tam sürümde ekleyecekler diye abi oyun erken erişimdeki oyundan bir farkı yok abi oyun gerçekten bomboş bir oyun warbandı olupta bannerlord oynayamadım diyen arkadaşlar varsa hiç üzülmesin Warband oynaması daha keyifli ya. samimi söylüyorum.
Özetle, Tam Sürüm oynamayan arkadaşlar varsa. Erken erişimde çıkan Bannerlord dan bir farkı yok bekletiye girmeyin. Bence dahada bir şey beklemeyin bu oyun böyle bir oyun. Benim gibi hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlarada geçmiş olsun Teşekkürler Talawords 10 yıl bizim umutlarımızı kırdın hayallerimizi boş ettin eline sağlık kendin boş bir oyun çıkarmışsın tebrik ediyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,372
İsim
Kadir
Arkadaşlar Bannerlordu uzun uzun oynadım. İlk çıktığında hayal kırıklığına uğramıştım. Ama oynamama engel olmamıştı ben bu tarz oyunları çok seviyorum.
Oyun ilk çıktığında Lordlarla NPC lerle konuşurken boş konuştuğumuzu fark ettim ve beni çok rahatsız etmişti her halde tam sürümde daha dolu olur diye düşündüm.
Warband da evlenmek istediğin ladyi tavlaman gerekiyordu hanlarda şiirler ezbeliyor layde söyleyerek ilişki puanı kasıp o şekilde evleniyordun. Bu oyunda doğrudan görücü usulüile bile değil başlık parası ile evleniyorsun. Hiç hoş değil.
Oyunda amaç sadece savaş kuşat savaş kuşat savaş kuşat. Yav kardeşim siz bu oyunu 2012 den beri kesintisiz geliştiriyorsunuz e siz Warband dan başka bir şey vaad etmiyorsunuz. Yani bir oyunu 10 sene geliştirip Warband ın yapamadığı şeyin hangisini daha iyi yaptınız.
Daha çok şey var. Biz bu oyunda olmasını istediğimiz şeyleri 2016 2017 yıllarında oyun geliştirirken steamde haftalık paylaşıyorlardı bizde altına öneride bulunuyorduk. Hiçmi bir şey eklemezsiniz ya bizi heyecanlandıracak. Dedim beklemişlerdir tam sürümde ekleyecekler diye abi oyun erken erişimdeki oyundan bir farkı yok abi oyun gerçekten bomboş bir oyun warbandı olupta bannerlord oynayamadım diyen arkadaşlar varsa hiç üzülmesin Warband oynaması daha keyifli ya. samimi söylüyorum.
Özetle, Tam Sürüm oynamayan arkadaşlar varsa. Erken erişimde çıkan Bannerlord dan bir farkı yok bekletiye girmeyin. Bence dahada bir şey beklemeyin bu oyun böyle bir oyun. Benim gibi hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlarada geçmiş olsun Teşekkürler Talawords 10 yıl bizim umutlarımızı kırdın hayallerimizi boş ettin eline sağlık kendin boş bir oyun çıkarmışsın tebrik ediyorum.
Oyunda bir hikaye akışı var mı yoksa warbandda ki gibi mi

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Oyun aslında devam oyunu olmasa başka bir firma başka bir isimle bu oyunu piyasaya sürse herkes çok beğenirsin gibi hissediyorum. Ancak dediklerinize katılıyorum. Warband diyalogları daha samimi idi. Kullanıcılar zaten eksi taraflarını söyleyip hala Hard oynuyor oyunu

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,599
İsim
Lokman Doğan
Bişi soracam ben Orta Çağ oyunlarına hastayım m&b gibi kendi adamlarımızın olduğu oyunlar işte bu tarza başka hangi oyunlar var

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
bu oyuna ilk defa girceklere söylüyorum bu oyun bitti yani bu kadar yeni bise beklemeyin monut blade oyunların hepsini böyleydi :D peki niye millet cok alıyorda oynuyor diyorsanız .. mod destegi .. mod destegi oldugu için her türlü evrene giriyoryorsunuz ve oyunu defalarca oynama istedgi olusuyor özetle bu ana oyun eski oyunlarla aynı hic bi farklılık yok

hayır eski oyunlardan cok farklı diyen varsa nedeni .. biz eskiden o özelikleri sahip olmak için mod yüklüyorduk (3 dk da yüklüyorsun) simdi mod yüklemiyoruz ( fazladan 3 dk kazandın :D ) ben zamanında epicten 60 tl ye aldim bekliyorum ileride daha güncel olur daha cok hata düzeltilir ama cok bise beklemeyin hele ki ps-xbox tarafa geliyor artık oraya yogunlasırlar (hata düzeltme vb)

Top Bottom