Waxen
80+ Silver
Dahası
Yeni bir M&B rehberi ile karşınızdayım.
bilirsiniz.
Görev Verme
Yoldaşı ordunuza kattıktan sonra ona görev vermeniz gerekmektedir ki o yeteneklerini orduda kullanabilsin isterseniz yoldaşla konuşma penceresinden ya da Klan -> Üyeler kısmından rol verebilirsiniz.
Rehber bu kadardı, normalde kimin hangi görevde daha iyi olduğuyla ilgili geniş bir rehber yapmak istiyordum fakat her yeni oyunda karakterler ve özellikleri değişmekte olduğu için daha genel bir rehber yapmaya karar verdim.Sağlıklı günler diler iyi oyunlar dilerim #StayHome
- Cerrah = Karakterin veya yoldaşın hekim yeteneğine bağlıdır. Askerler yaralandığında iyileşme hızlarını arttırır.
- Mühendis = Karakterin veya yoldaşın mühendislik yeteneğine bağlıdır. Kuşatmalarda ve eğer ki vali atarsanız bina yapımında zaman kazandırır.
- Levazım Subayı = Karakterin veya yoldaşın liderlik yeteneğine bağlıdır. Ordunuza ekstra kapesite eklemine yardımcı olur.
- İzci = Karakterin veya yoldaşın izcilik yeteneğine bağlıdır. Harita görüş alanı ve hızınızı arttır. Bannerlord Kolay Yoldaş Bulma Rehberi
Yoldaşlar şehir hanlarında bulunurlar, eğer ki size bir kuşatmada yardımcı olmasını istediğiniz yoldaş, askerlerinizi daha hızlı iyileştirecek bir yolda ya da haritada daha hızlı ilerlemenizi sağlayacak bir yoldaş istiyorsanız bu rehber tam size göre.- Yoldaşlara Verebileceğiniz Görevler
- Cerrah = Karakterin veya yoldaşın hekim yeteneğine bağlıdır. Askerler yaralandığında iyileşme hızlarını arttırır.
- Mühendis = Karakterin veya yoldaşın mühendislik yeteneğine bağlıdır. Kuşatmalarda ve eğer ki vali atarsanız bina yapımında zaman kazandırır.
- Levazım Subayı = Karakterin veya yoldaşın liderlik yeteneğine bağlıdır. Ordunuza ekstra kapesite eklemine yardımcı olur.
- İzci = Karakterin veya yoldaşın izcilik yeteneğine bağlıdır. Harita görüş alanı ve hızınızı arttır.
- Aradığım Yoldaşı Nasıl Bulabilirim?
Aradığınız yoldaşı bulmanın yolu öncelikle dünya haritasındayken "N" tuşuna basıp ansiklopediyi açmaktır şu aşamaları izleyiniz:
N -> Kahramanlar -> Ve aşağıda bulunan "Göçebe" tikini işaretlemelisiniz. Daha sonrasında yana yoldaşlar sıralanacaktır.
Şimdi sıra hangi tarzda yoldaş aradığınıza geliyor ve hangisini istiyorsanız ona göre bir yoldaş aramaktır. - İstediğiniz özellik mühendislik ise teker teker tüm karakterlere basıp aşağıda bulunan özelliklere bakmaktır veya izcilik veya hekimlik.
- Yoldaşlara Verebileceğiniz Görevler
Görev Verme
Yoldaşı ordunuza kattıktan sonra ona görev vermeniz gerekmektedir ki o yeteneklerini orduda kullanabilsin isterseniz yoldaşla konuşma penceresinden ya da Klan -> Üyeler kısmından rol verebilirsiniz.
Rehber bu kadardı, normalde kimin hangi görevde daha iyi olduğuyla ilgili geniş bir rehber yapmak istiyordum fakat her yeni oyunda karakterler ve özellikleri değişmekte olduğu için daha genel bir rehber yapmaya karar verdim.Sağlıklı günler diler iyi oyunlar dilerim #StayHome