🔥İndirim Bargello Parfümler 800/200 ile Tane 150 ye geliyor

kullanmayın şu markayı arkadaşlar artık

kokuları fena değil ama kalıcı değil iyi hiç değil ne diye alıyorsunuz anlamıyorum doa kozmetikten alsanıza kaliteli kokuları var 400 bandında

fresh erkek hangi kojuları öneriyorsun hocam?
ferah olan toros var ayrıca normal bildiğin parfüm değil molekül parfüm diye geçiyor 3000 4000 liraya satılan parfümlerle aynı içerik

deniz kokusu anlamında ferah olarak ada var foça var göcek var açıklamalarını chatgpt'ye kopyala yapıştır yap açıklamasını iste hangisine sıcak bakarsan al

ama ben torosu denemeni tavsiye ederim 00:00'da zam yiyecek tüm ürünler twitter hesaplarında açıklama yaptılar 400e falan çıkar alacaksan şimdi al

ferah olan toros var ayrıca normal bildiğin parfüm değil molekül parfüm diye geçiyor 3000 4000 liraya satılan parfümlerle aynı içerik

deniz kokusu anlamında ferah olarak ada var foça var göcek var açıklamalarını chatgpt'ye kopyala yapıştır yap açıklamasını iste hangisine sıcak bakarsan al

ama ben torosu denemeni tavsiye ederim 00:00'da zam yiyecek tüm ürünler twitter hesaplarında açıklama yaptılar 400e falan çıkar alacaksan şimdi al
Toros
Levant
Akşam Kirazı
Foça
Göcek

Levant ve kirazı tavsiye eder misin hocam? Birde kaç ml göremedim.

Olm bunlar 30 ml kime yetecek ketenpereye mi gelcez ilk defa duydum siteyi

Geri