❌İndirim Bitti! Baseus 20.000 MAh 100w Powerbank 1499₺

fenerlimühendis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047

Piyasası 2-2.5 civarı.

Yanına 501₺ daha ürün bulup kuponla alabilirsiniz Türk Telekom müşterisi iseniz.

Ben birkaç gün önce aldım bana 2023/11 üretimi geldi. Konuda birine 2022/12 üretimi gelmiş.

27027.webp

Piyasası 2-2.5 civarı.

Yanına 501₺ daha ürün bulup kuponla alabilirsiniz Türk Telekom müşterisi iseniz.

Ben birkaç gün önce aldım bana 2023/11 üretimi geldi. Konuda birine 2022/12 üretimi gelmiş.

Alıntıyı görüntüle
Fiyat güzel

stok bitmiş :(

baseus powerbank aldım 1 sene anca olmuştur ama batarya şişti amazondan aldığım için para iadesi sıkıntı olmadı ama kendi siteleri sıkıntı ve türkiyede yetkili servisi tam bilmiyorum o yüzden ürünlerini tavsiye etmiyorum.

Piyasası 2-2.5 civarı.

Alıntıyı görüntüle
benimkide 2023/11 hocam, ilk geldiğinde şarjı 81'di bir anda 0'a düştü bu yüzdendi sanırım.

baseus powerbank aldım 1 sene anca olmuştur ama batarya şişti amazondan aldığım için para iadesi sıkıntı olmadı ama kendi siteleri sıkıntı ve türkiyede yetkili servisi tam bilmiyorum o yüzden ürünlerini tavsiye etmiyorum.
bende aldım umarım öyle olmaz :)

bende aldım umarım öyle olmaz :)
Piyasası 2.5K olan bir ürün çok ucuza satılıyorsa ufak bir kusuru olabilir. Bir çok yerde uygun fiyatlı satıldı bu markanın ürünleri hepsinin yorumlarında batarya aniden 0 oluyor ve cihaz kapanıyor tarzında. Raf ömrünü tüketmiş ürünleri millete iteliyorlar sanırım.

Ahhh çok lazımdı ya kafama nasıl görmedim bu konuyu :((

Piyasası 2.5K olan bir ürün çok ucuza satılıyorsa ufak bir kusuru olabilir. Bir çok yerde uygun fiyatlı satıldı bu markanın ürünleri hepsinin yorumlarında batarya aniden 0 oluyor ve cihaz kapanıyor tarzında. Raf ömrünü tüketmiş ürünleri millete iteliyorlar sanırım.
Raf ömrünün bittiğini sanmıyorum. 2023/11 güncel sayılabilecek bir üretim. Tam bir tur doldur boşalt yapıp düzelme var mı bakmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,899
Üyeler
185,347
Son üye
nerdekiabiaraba
Geri