ÇunkBenYuşa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 271
İade ?
Elinize 1-2 yıl önce üretilmiş ürün gelince napacaksınız acaba
Elinize 1-2 yıl önce üretilmiş ürün gelince napacaksınız acaba
Kabul ederler inşallah kankam iyi uğraşmalar şimdidenİade ?
Hocam satıcı İdefix o yüzden aranabilir. Yoksa zaten uğraşılmaz yan firmalara çok güvenmeyinKabul ederler inşallah kankam iyi uğraşmalar şimdiden
Şu kadar düşeceğini bilsem anker alırdım, neyse sağlık olsun, mediamarkttan aldığım için iade almazlarkaliteli ve pahalı bir pildir lityum gibi kendini bitirmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ankerle baseus karışılaştırılmaz bile anker çok üstünde baseusun. baseus eski tarihli ürün satmazsa yaklaşabilir ankere.
aldığın baseus model de üzmez ama kutunun arkasında üretim tarihi yazması lazım baseus üründe ona bir bak tarih eğer çok uzak değilse karbon pil olduğu için zaten sıkıntı çıkarmaz.Şu kadar düşeceğini bilsem anker alırdım, neyse sağlık olsun, mediamarkttan aldığım için iade almazlar
2023 7 ay, üründen memnunum, 5 yıl dayanırsa süperaldığın baseus model de üzmez ama kutunun arkasında üretim tarihi yazması lazım baseus üründe ona bir bak tarih eğer çok uzak değilse karbon pil olduğu için zaten sıkıntı çıkarmaz.
bende baseus 10000 mahlık ürün almıştım amazondan 2023 7.ay çıktı iade ettim hızlı şarj yaparken şarjı rahatsız edici derecede hızlı gidiyordu. lityum pil biraz kendini bitirmişti 1.5 sene olmuş neredeyse. şimdi iade aşamasında anker alacağım onun yerine. karbon pil de sorun olmaz gibi o kadar süre.2023 7 ay, üründen memnunum, 5 yıl dayanırsa süper![]()