❌İndirim Bitti! Baseus 20.000 Mah 22.5W Powerbank 649₺

Normalde 1k altına kolay kolay düşmeyen bir üründü. Fiyatının düşük olması şüphelendirdi. Sahte ürün olabilir dikkat edin...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İdefix satıyormuş :D

kaliteli ve pahalı bir pildir lityum gibi kendini bitirmez.

ankerle baseus karışılaştırılmaz bile anker çok üstünde baseusun. baseus eski tarihli ürün satmazsa yaklaşabilir ankere.
Şu kadar düşeceğini bilsem anker alırdım, neyse sağlık olsun, mediamarkttan aldığım için iade almazlar :D

aldığın baseus model de üzmez ama kutunun arkasında üretim tarihi yazması lazım baseus üründe ona bir bak tarih eğer çok uzak değilse karbon pil olduğu için zaten sıkıntı çıkarmaz.

aldığın baseus model de üzmez ama kutunun arkasında üretim tarihi yazması lazım baseus üründe ona bir bak tarih eğer çok uzak değilse karbon pil olduğu için zaten sıkıntı çıkarmaz.
2023 7 ay, üründen memnunum, 5 yıl dayanırsa süper :)

2023 7 ay, üründen memnunum, 5 yıl dayanırsa süper :)
bende baseus 10000 mahlık ürün almıştım amazondan 2023 7.ay çıktı iade ettim hızlı şarj yaparken şarjı rahatsız edici derecede hızlı gidiyordu. lityum pil biraz kendini bitirmişti 1.5 sene olmuş neredeyse. şimdi iade aşamasında anker alacağım onun yerine. karbon pil de sorun olmaz gibi o kadar süre.

aslında çok büyük bir indirim yok , normal piyasası 800-850 arası

2 ay önce 1200 e aldım, bu bedava bu paraya .Yedekte dursun diye aldım

Akace grafiği

Ekler

• Screenshot_20241130_224825_Akake.jpg
    Screenshot_20241130_224825_Akake.jpg
    634.3 KB · Hit: 50
Son düzenleme:
22.5w samsung icin hızlı şarj yapıyor mu? Samsung'un hızlı şarj adaptörleri 25w oluyor

trendyoldan baseus qpow 2 aldım geldiğinde üretim tarihine bakacağım. d&r - idefix - hesapkitap hepsi turkuvaz medya grubuna ait. tüm platformlarda baseus ürünlerinde sağlam indirim yapmışlar. bakalım sebebi eski üretim olması mı yoksa gerçekten stok eritmek istemeleri mi.

10.000 mah versiyonu var mıdır aynı indirimde. Ayrıca indirim bitti mi ? Kod geçerli mi ?

Geri