Baseus Bowie D05 5.3 + Baseus Gan 5 Mini 20W 598 TL

timelytie

80+
Reaksiyon skoru
62
APPEOZEL kodu ile 598TL kulaklık birkaç kez amazonda yine aynı fiyata düştü ama ben girdiğimde hep bitmiş oluyordu.
Kulaklığın anc özelliği yok yanlış yazılmış.
Kod alt limit 500 TL

Son düzenleme:
Kulaklığın ses seviyesi çok düşük diyorlar. Kullanan var mı doğru mu? H2 aldım eşime onun da ses seviyesi düşük.

Edit: Bu arada kulaklıkta ANC yok. Yanlış yazılmış. Resmi sitesinde Anc den bahsedilmiyor.

Son düzenleme:
Sadece kulaklığı almak istesek indirim olmuyor mu?

Eyvallah çektim 1 adet kulaklık bu ara çok bakınıyorum bu fiyata ilaç gibi geldi :)

Kulaklık geldi daha denemedim ama

Sağ tarafın bir süre sonra ses kestiğini vs. şikayetleri çok gözüme ilişti siz araştırma yaptınız mı hiç daha öncesin de ?
Yok hocam ama kullanınca söylerim öyle bir şey varsa, zaten garantisi olan bir ürün alacaksınız en kötü değişim yada iade yaparsanız çokta problem değil.

Fiyat güzel ama garanti ile ilgili soru işareti var. Üstünde hakman elektronik yazıyor adamları arıyorsun biz bakmıyoruz diyor.

Kulaklığın ses seviyesi çok düşük diyorlar. Kullanan var mı doğru mu? H2 aldım eşime onun da ses seviyesi düşük.

Edit: Bu arada kulaklıkta ANC yok. Yanlış yazılmış. Resmi sitesinde Anc den bahsedilmiyor.
Kulaklık bende var 1 haftadır kullanıyorum. Artıları ve eksilerini bana göre yazıyorum.

Malzeme kalitesi gerçekten premium hissettiriyor, sert plastik olmasına rağmen açma yerleri metal ve ağır hissettiriyor.
Çok hafif büyük kafanız varsa sıkabilir son ayarda açmış olmanıza rağmen.
Üstte arkadaşın birinin yazdığı gibi ses seviyesi diğer kulaklıklara göre düşük fakat yine de tatmin edici o kadar da düşük değil. Dışarıya çok ses veriyor fakat kulağınızdaysa tam kulaklarınızı sardığı için çok fazla vermiyor. Birinin duyması için kulaklığa kafasını dayaması lazım.
Ses kalitesi güzel, premium bir kulaklık kalitesi beklemezseniz gayet tatmin edici 500-600 tl'lik bir kulaklığa göre.
Anc var yazılmış fakat anc yok.
Şarj ömrü inanılmaz derecede iyi. tam doldurup 1 gün boyunca kullanıp hala şarjının bitmediği gün olduğunu hatırlıyorum. Şarj olma hızı yüksek.

Kısaca oyun için hiç bulaşmayın, ancak bilgisayarda yedek kulaklık olarak dursun veya dışarda koşudayken ya da seyahat ederken takmayı düşünüyorsanız müzik - podcast dinlemek için tam bir F/P ürünü kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,552
Üyeler
185,762
Son üye
rm11
Geri