federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,264
Kanka hangi sitede 850 link atabilir misin çekeyim
Öyle demiyelim hocam .d güzel kulaklık H2 pro bence2 si muadil bile olamaz d05
Öyle demiyelim hocam .d güzel kulaklık H2 pro bence
duserdüşmüyor bu dediğin fiyata
gider ama baskada paylastim kulakustu degil o daha iyi gidersporda gider mi bu
hangisi o çok fazla konu açılmışgider ama baskada paylastim kulakustu degil o daha iyi gider
hangisi o çok fazla konu açılmış
ürün idefix üzerinden takip ediyordum 6 7 saate bir 850 tl iniyor takip edin alın o fiyata beleş kullandim 25 gun kadar sorusu olan varsa alabilirim
h1i yi kullanmadim ama bi inceliyim tamİki arasında hangisi
BaseusBowie H1I Anc Bluetooth
sarki mi agirlikli oyun mu ?İki arasında hangisi
anc nin olmasi ve cok ufak ses kalitesinin iyi olmasi farki var normalde fiyat farkini hakketmez fakat 1 k ya inerse gene alınırİki arasında hangisi
QCY H2 Pro önermem. Bende var hiç kullanmıyorum. Kulak terletiyor ve dışarıya ses veriyor. Tabii sporda kullancaksan iş görür ama oyun için falan kötü.aynı fiyat bandına söyle bi baktımda , ses kalitesi ve bass icin hangisini önerirsiniz ?Baseus Bowie D05 - QCY H2 Pro - Havit H668BT Karşılaştırması - Epey
Epey - Baseus Bowie D05 - QCY H2 Pro - Havit H668BT özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
valla cok cesit var ,spor icin aranıyorum kulak ici var aslında qcy t13 ama agrıtıyor bi süre sonra, kulaküstü mantıklı olur diye düsündüm ama terden derileri soyuluyor bunlarında ...QCY H2 Pro önermem. Bende var hiç kullanmıyorum. Kulak terletiyor ve dışarıya ses veriyor. Tabii sporda kullancaksan iş görür ama oyun için falan kötü.
Müzik dinlemek için...h1i yi kullanmadim ama bi inceliyim tam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sarki mi agirlikli oyun mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anc nin olmasi ve cok ufak ses kalitesinin iyi olmasi farki var normalde fiyat farkini hakketmez fakat 1 k ya inerse gene alınır