Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

alinmiyoabi

80+ Bronze
Kulaklık geldi yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Bağlantı kopması oluyor anlık olarak cızırtı sesi geliyor bazen. Çok seri oluyor bu durum yaklaşık yarım saatte bir tekrarlıyor. Uygulamasını kurdum eq ve düşük gecikme ayarlarını aktif ettim. Düzelme olmaz ise iade ederim.
İade edin
kutu çok büyük ve ses boğuk geldi ama iyi bi eq ayarı ile düzelebilecek gibi. tavsiyesi olan var mıdır
Sea bogukdada iade edin

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Semih Gedik
Bende hiç bağlantı kopma sorunu olmadı ama düşük gecikmeyi aktif ederek hiç kullanmadım.
Son olarak; gece çalışıyorum bilgisayar başından bu sabaha kadar kulaklıklar kulağımda takılı olarak evin içinde dolaştım. Odam (Pc kasası) ve mutfak arası 10-11 metreye kadar bir sorun olmuyor ama 15metre uzaklaştım mı kopma sorunları yaşıyorum.

Birde bilen arkadaşlar Pc bağlantısında eq ayarlarını nasıl yapıyorsunuz sanırım pc için uygulaması yok gibi yada ben beceremedim. İşin cahili olduğum için 🥲
Gerçi birde şunu söylemek isterim pc den youtube açtığımda eq ayarına bile gerek yok gibi hissediyorum ilginç bir şekilde iyi gibi ses.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Yücel
Bende hiç bağlantı kopma sorunu olmadı ama düşük gecikmeyi aktif ederek hiç kullanmadım.
Son olarak; gece çalışıyorum bilgisayar başından bu sabaha kadar kulaklıklar kulağımda takılı olarak evin içinde dolaştım. Odam (Pc kasası) ve mutfak arası 10-11 metreye kadar bir sorun olmuyor ama 15metre uzaklaştım mı kopma sorunları yaşıyorum.

Birde bilen arkadaşlar Pc bağlantısında eq ayarlarını nasıl yapıyorsunuz sanırım pc için uygulaması yok gibi yada ben beceremedim. İşin cahili olduğum için 🥲
Gerçi birde şunu söylemek isterim pc den youtube açtığımda eq ayarına bile gerek yok gibi hissediyorum ilginç bir şekilde iyi gibi ses.
Harici Bluetooth adaptörü kullanıyor musunuz?

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
baseus simu s1 var. değer mi geçmeye?

Zissqy

80+

Pc de eq ayarı için, aynı anda telefona da bağla iki cihaza da bağlı olsun sonrasında telefonda ki uygulamadan eq ayarını yap.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
kerim deveci
Bataryası konusunda şüpheliyim elime ulaştı 2023 11. Ayda üretilmiş sizce ne kadarı ölmüştür?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYSGVW2H/ref=asc_df_B0CYSGVW2H1731549420000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CYSGVW2H&linkCode=asn&psc=1
Türkiye'nin aktif olarak en iyi F/P kulaklıklarından biri.

Alıntıyı görüntüle

İnanılmaz batarya süresi ve 4.5 5 klık kulaklıklarda aynı seviyese ANC'si olması gerçekten çok iyi.
Bugüne kadar 10 kulaklık denedim kullandım aralarından bu fiyatta olup bu kadar tatmin eden olmamıştı.
Cmf Buds Pro 2'yi bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Cmf Buds Pro 2'yi ve Anker Soundcore Liberty 4NC'yi anc konusunda bakkala gönderdi neredeyse diyebiliriz.
Jabra Elite 4 ten daha iyi bir ANC performansı olduğunu da eklemeyi unutmayalım.
2 3 ay sonra 3 k ya çıkarsa şaşırmam
Aldım bakalım nasıl gelicek

huso90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin
BENDE SON YORUMLARI GÖRMEDEN ŞİMDİ ALDIM :)
BAKALIM ARTIK NASIL BİR KULAKLIKMIŞ.

yaman..k

80+ Silver
Ürün şimdi geldi , anc transparan mod özelliklerini çok beğendim. kulaktanda hiç düşmüyor diğer kulaklıkların çoğu kulağım düşüyordu ses kalitesi de gayet güzel bu fiyatta bence iyi bir seçenek.

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
ömer faruk
bağlantı arada parazitleniyo hangi cihaza bağladığın fark etmeksizin ama fiyatına göre güzel gerçekten

Top Bottom