❌İndirim Bitti! Baseus Crystal Shine 100W Type-C Kablo 1.2m 129 TL (Amazon Seri Biter)

Bu ürünü Ağustos ayında satın almıştım ama memnun kalmadım çünkü Xiaomi 14T gibi yeni model telefonumda bile hızlı şarj ibaresi çıkmadı, iade edecektim vazgeçtim. Sonradan Mcdodo CA-1100 100W adlı ürünü almıştım ve o tam anlamıyla vaadettiği gücü vermişti ve süper hızlı şarj yazısı çıkmıştı ekranda.

Dandik bir kablo haberiniz olsun. 5A olduğu için Samsung ve Apple ürünleri için uyumlu değil.
Bunun type c to type c’sini almıştım hocam. Ne anlamda uygun değil açıklar mısınız?

Samsung ve Apple standartlarına uygun değil. Yani PPS 2.0 gibi şarj etme dinamiklerine aykırı değerlere sahip. 20V 3A ayarında kablolara yönelmek gerekiyor.
Bende şu an baseus tungsten var ve macbooku şarj ederken tam verim alabiliyorum. Adaptör 45w ve bunun hepsini iletebiliyor.

Samsung ve Apple standartlarına uygun değil. Yani PPS 2.0 gibi şarj etme dinamiklerine aykırı değerlere sahip. 20V 3A ayarında kablolara yönelmek gerekiyor.
Samsung 45W için kendi 5A kablo satıyor zaten, ne iş anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun type c to type c’sini almıştım hocam. Ne anlamda uygun değil açıklar mısınız?
Bizzat arkadaşımın crystal shine type c to type c'si ile denedim S24'üm için süper hızlı şarj etti, fotoğraf atabilirim. Malzeme kalitesi de gayet iyi hissettiriyor. Dandik diyen arkadaşları dinlemeyin.

Geri