Spigen modellerine yönelin.Öneriniz var mı hocam S24 Ultra için
Bunun type c to type c’sini almıştım hocam. Ne anlamda uygun değil açıklar mısınız?Dandik bir kablo haberiniz olsun. 5A olduğu için Samsung ve Apple ürünleri için uyumlu değil.
Samsung ve Apple standartlarına uygun değil. Yani PPS 2.0 gibi şarj etme dinamiklerine aykırı değerlere sahip. 20V 3A ayarında kablolara yönelmek gerekiyor.Bunun type c to type c’sini almıştım hocam. Ne anlamda uygun değil açıklar mısınız?
Bende şu an baseus tungsten var ve macbooku şarj ederken tam verim alabiliyorum. Adaptör 45w ve bunun hepsini iletebiliyor.Samsung ve Apple standartlarına uygun değil. Yani PPS 2.0 gibi şarj etme dinamiklerine aykırı değerlere sahip. 20V 3A ayarında kablolara yönelmek gerekiyor.
5a samsungla uyumlu değil anlamına gelmiyor nerden çıkardınız onu?Dandik bir kablo haberiniz olsun. 5A olduğu için Samsung ve Apple ürünleri için uyumlu değil.
Samsung 45W için kendi 5A kablo satıyor zaten, ne iş anlamadım.Samsung ve Apple standartlarına uygun değil. Yani PPS 2.0 gibi şarj etme dinamiklerine aykırı değerlere sahip. 20V 3A ayarında kablolara yönelmek gerekiyor.
Bizzat arkadaşımın crystal shine type c to type c'si ile denedim S24'üm için süper hızlı şarj etti, fotoğraf atabilirim. Malzeme kalitesi de gayet iyi hissettiriyor. Dandik diyen arkadaşları dinlemeyin.Bunun type c to type c’sini almıştım hocam. Ne anlamda uygun değil açıklar mısınız?