Neler Yeni

🔥İndirim Baseus Magnetic Araç İçi Telefon Tutucu 149TL

magsafe sanıp almıştım magsafe yapışmıyor

Normal fiyat nedir ve iyi bir marka mı bende almayı düşünüyordum?
220TL'nin üstünde seyrediyor, MediaMarkt'ta da 300TL'ye satılıyorken bu fiyata düştü ayrıca.

Marka iyi ve genel olarak ürünleri kaliteli. Spigen ve anker gibi markaların arkasında yer alır ancak onlarla aynı kulvardadır. Ürün hakkında bilgim yok.

220TL'nin üstünde seyrediyor, MediaMarkt'ta da 300TL'ye satılıyorken bu fiyata düştü ayrıca.

Marka iyi ve genel olarak ürünleri kaliteli. Spigen ve anker gibi markaların arkasında yer alır ancak onlarla aynı kulvardadır. Ürün hakkında bilgim yok.
Spigen ankerin yanından geçemez

Spigen ankerin yanından geçemez
Markayı ilgilendiren bir durum. Dexim, S-Link, Ttec gibi markaların önünde olduğu ancak Spigen ve Anker gibi markaların da arkasında yer aldığı anlamına geliyor zaten o yazı, Anker ve Spigen'le aynı yerde değil ancak ürünleri kalitesiz olmadığından dolayı da kalite bakımından aynı kulvarda. Yani sınıfları aynı ancak kaliteleri farklı.

Markayı ilgilendiren bir durum. Dexim, S-Link, Ttec gibi markaların önünde olduğu ancak Spigen ve Anker gibi markaların da arkasında yer aldığı anlamına geliyor zaten o yazı, Anker ve Spigen'le aynı yerde değil ancak ürünleri kalitesiz olmadığından dolayı da kalite bakımından aynı kulvarda. Yani sınıfları aynı ancak kaliteleri farklı.
Spigen ve dexim telefon tutucu mevcut fakat bu tarz ürünler alınacaksa 1 sefer alınması ve en iysini alınması tarafindayim

Aktif olarak kullanıyorum amazondan almıştım 2 sene kadar önce fiyatı göz önünde bulundurularak gayet kaliteli mıknatısı sağlamdır

Klima ızgarasına takılanları tavsiye etmem, bir süre sonra sürekli sıcak soğuk olduğundan ötürü üstünde baskı uygulayarak kırılmasına sebep olabiliyor ben yaşadım

Spigen kılıf , ekran koruyucu ve bu tür aksesuarların bana göre prime markası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,092
Üyeler
173,306
Son üye
dranka11
Geri