Neler Yeni

🔥İndirim Baseus Metal Gleam 7in1 Multifonksiyonel Hub Dock Station 487TL

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
güzel ürün macbook için faydalı olabilir

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Noo Name
Fiyatı çok iyi görünüyor acaba doğru ürün mü yanlış listeleme olabilir. Çünkü ürünün fiyatı 2 katı kadar...

Edit: Tam alırken fiyat güncellendi 3000 TL oldu :(

GirayHan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Cem
3.100 tl olmuş

GirayHan

80+ Platinum
ürünü satın aldım mağazanın verdiği yanıt

1705527715114.png

çevirisi şu fiyat hatası yaptım yollamak istemiyorum. :D

mh bağlandım mağaza ürünü yollayamıyor kargo hatasından dolayı dedi. thh veririm ürünü yollayın dedim konu askıda kaldı bakalım sonuç ne olacak

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Rusty
ürünü satın aldım mağazanın verdiği yanıt

Alıntıyı görüntüle

çevirisi şu fiyat hatası yaptım yollamak istemiyorum. :D

mh bağlandım mağaza ürünü yollayamıyor kargo hatasından dolayı dedi. thh veririm ürünü yollayın dedim konu askıda kaldı bakalım sonuç ne olacak
Fiyatı tuhaf bir sekilde ucuz nedense böyle bir forumda çok tutmamış bilen yok galiba bu vari teknolojiyi gerçi Macbook u olanlar alıyor. Ben geçen Amazon üzerinden aldım, fiyatı 60euro fiyat hatası yüzünden 220 liraya geldi. Bundan farkı 4k 60hz görüntü sağlaması, kalite olarak bununla es değer. Resmen bedavaya satmışlar

Fiyatı tuhaf bir sekilde ucuz nedense böyle bir forumda çok tutmamış bilen yok galiba bu vari teknolojiyi gerçi Macbook u olanlar alıyor. Ben geçen Amazon üzerinden aldım, fiyatı 60euro fiyat hatası yüzünden 220 liraya geldi. Bundan farkı 4k 60hz görüntü sağlaması, kalite olarak bununla es değer. Resmen bedavaya satmışlar
Evet bu tarz şeylerin kimsenin ilgisini çekmediğini ben rog ally kullandığım dönemde dock ihtiyacı duyduğumda farkettim ve baya da pahalıya satılıyorlar
Bu kadar da pahalı olmalarının sebebi sanırım tyce üzerinden güç(watt) aktarabilmeleri yoksa zaten diğer türlü çoklayıcıdan farkları kalmıyor

Top Bottom