Linke eklediğim mouse almayı düşünüyorum. 11 tuş olması hafif olması ve yeni bir model olması sebebiyle almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz düşünceleriniz neler?
Linke eklediğim mouse almayı düşünüyorum. 11 tuş olması hafif olması ve yeni bir model olması sebebiyle almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz düşünceleriniz neler?
Hocam 50-60gr farelerle dolu piyasa, bu fare o kadar da hafif olmamakla birlikte bende şuan kablolu Basilisk ve kablosuz Deathadder V3 Pro var. Basilisk'ten sonra Deathadder V3 Pro'ya alışmakta güçlük çekiyorum. Tuş sayısı Basilisk'te çok iyi, benim de işime yarıyordu açıkçası. Şimdi bende Deathadder v3 pro yerine, kablosuz basiliske geçsem mi diye düşünüyorum valla. Güzel fare ben beğeniyorum.
hocam v3 pro yu aldım çok memnunum şarj süresi çok iyi. 2 farklı PC de kullanıyorum her PC için ayrı profil belirledim oyunlar için de yağ gibi kayıyor
Post automatically merged:
Ağırlık konusunda hiç hafif olsaydı demedim günde 10 saat kullanmama rağmen. Birde arabalarda ki start stop özelliği var 2dk hareketsiz kaldığında otomatik kapanıyor tekrar hareket algılayana kadar bu saayede şarjı 15 gün rahatlıkla yetiyor