Durman kabahat burdan 2 sezounluk dizi çıkar gibiAbi bu gün dizilere ve animelere konuk olacak bir olay yaşadım.
Şimdi Maviye kıyafet bakmaya gittim, sweatshirt bakacağım kulağımda kulaklık var arkada jujutsu endingi çalıyor (Lost in Paradise), benim kafa uçmuş işte kıyafetlere bakarken yanıma bi kız gelip şey dedi işte "tarzını çok beğendim kıyafet seçme konusunda yardımcı yardımcı olmak isterim, adım Hatice adımla hitap edebilirsin" dedi. Benim o an kafa gidik olduğu için böyle sadece kıyafete dalgın gözlerle bakıyorum. Kafama dank etti işte kızın gözünün içine baktım ve o an böyle içimden hass dedim, ağızımdan bir an böyle "sen çok tatlısın ya" diye bi cümle çıktı ki ben bunu isteyerek yapmadım, içimden diyecektim. Kız böyle utanır gibi oldu, işte bas baya utandı, benimde gözüm fal taşı gibi açılmış. Kızın yüzünde sanki güller açmış gibi mutlu bir şekilde bana teşekkür etti ve ben o yeşil gözlerine bakarak mağazadan ayrıldım. Kız bana el salladı, o an böyle aklımdan sadece demin ne yaşadım lan ben diyorum. Dönüp instasını bile isteyemedim, o anın şokuyla.
Şimdi buradan gelecek dahiyane yorumlara göre mağazaya tekrar gidip kızın instasını alacağım.
Kız konusu falan değil, eğlenmek içtim bu konuyu, her halükarda gidip bu kızla tanışacağım. Tabi @Kara* gibi tecrübeli kişiler derse ki gitme, gitmem veya vazgeçtim giderim
Ya hocam, ben normalde böyle utanan biri değilim ama, o an istemeden ağızmdan öyle bir cümle fırlayınca ve kızın utandığını görünce gözüm fal taşı gibi açıldı ne diyeceğimi bilemedim garip oldum.Durman kabahat burdan 2 sezounluk dizi çıkar gibi
Hocam zaten kız böyle tepkisini koysa mdüşünmezdim bile ama, baya böyle mutlu olduğunu belli ediyordu, ki kız bana el falan salladı. Vallaha yarın işim olmasa koşa koşa giderimde artık Perşembe gününe kaldı.durma la tepkisi de sert değil hoşuna gitmiş belli
bnim başıma denk gelir mi be ( tarzım tek renk) senin tarz nasıl hocamAbi bu gün dizilere ve animelere konuk olacak bir olay yaşadım.
Şimdi Maviye kıyafet bakmaya gittim, sweatshirt bakacağım kulağımda kulaklık var arkada jujutsu endingi çalıyor (Lost in Paradise), benim kafa uçmuş işte kıyafetlere bakarken yanıma bi kız gelip şey dedi işte "tarzını çok beğendim kıyafet seçme konusunda yardımcı yardımcı olmak isterim, adım Hatice adımla hitap edebilirsin" dedi. Benim o an kafa gidik olduğu için böyle sadece kıyafete dalgın gözlerle bakıyorum. Kafama dank etti işte kızın gözünün içine baktım ve o an böyle içimden hass dedim, ağızımdan bir an böyle "sen çok tatlısın ya" diye bi cümle çıktı ki ben bunu isteyerek yapmadım, içimden diyecektim. Kız böyle utanır gibi oldu, işte bas baya utandı, benimde gözüm fal taşı gibi açılmış. Kızın yüzünde sanki güller açmış gibi mutlu bir şekilde bana teşekkür etti ve ben o yeşil gözlerine bakarak mağazadan ayrıldım. Kız bana el salladı, o an böyle aklımdan sadece demin ne yaşadım lan ben diyorum. Dönüp instasını bile isteyemedim, o anın şokuyla.
Şimdi buradan gelecek dahiyane yorumlara göre mağazaya tekrar gidip kızın instasını alacağım.
Kız konusu falan değil, eğlenmek içtim bu konuyu, her halükarda gidip bu kızla tanışacağım. Tabi @Kara* gibi tecrübeli kişiler derse ki gitme, gitmem veya vazgeçtim giderim
olsun olabildiğince erken gitHocam zaten kız böyle tepkisini koysa mdüşünmezdim bile ama, baya böyle mutlu olduğunu belli ediyordu, ki kız bana el falan salladı. Vallaha yarın işim olmasa koşa koşa giderimde artık Perşembe gününe kaldı.
Hocam ulaş bana bu anı biraz daha hikayeleştirip Atv ye senaryo olarak satarız en az 8 bölüm çıkar.Abi bu gün dizilere ve animelere konuk olacak bir olay yaşadım.
Ben salaş takılıyorum ya. Sweatshirt üstüne oversize tişört, altıma baggy ve Converse mid, takılar falan takıyorum bunlar dışında.bnim başıma denk gelir mi be ( tarzım tek renk) senin tarz nasıl hocam
Bekleyin hocam senaryo yazıyorumHocam ulaş bana bu anı biraz daha hikayeleştirip Atv ye senaryo olarak satarız en az 8 bölüm çıkar.
Ben bile hoşlandımBen salaş takılıyorum ya. Sweatshirt üstüne oversize tişört, altıma baggy ve Converse mid, takılar falan takıyorum bunlar dışında.