Neler Yeni

Olaylar olaylar (06.30.2024)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan
Ben salaş takılıyorum ya. Sweatshirt üstüne oversize tişört, altıma baggy ve Converse mid, takılar falan takıyorum bunlar dışında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleyin hocam senaryo yazıyorum :D
Hocam şaka bir yana kızdan instagram veya numara isteyin bir daha denk gelirseniz ve instagramı alırken ufak bir date teklifi sunun bi yerde oturup bi kahve içmek gibi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam şaka bir yana kızdan instagram veya numara isteyin bir daha denk gelirseniz ve instagramı alırken ufak bir date teklifi sunun bi yerde oturup bi kahve içmek gibi.
Part time çalıştığım kafeye götürürüm, baya lüks mekan zaten. Bakalım kızın tepkisi ne olacak

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Abi bu gün dizilere ve animelere konuk olacak bir olay yaşadım.

Şimdi Maviye kıyafet bakmaya gittim, sweatshirt bakacağım kulağımda kulaklık var arkada jujutsu endingi çalıyor (Lost in Paradise), benim kafa uçmuş işte kıyafetlere bakarken yanıma bi kız gelip şey dedi işte "tarzını çok beğendim kıyafet seçme konusunda yardımcı yardımcı olmak isterim, adım Hatice adımla hitap edebilirsin" dedi. Benim o an kafa gidik olduğu için böyle sadece kıyafete dalgın gözlerle bakıyorum. Kafama dank etti işte kızın gözünün içine baktım ve o an böyle içimden hass dedim, ağızımdan bir an böyle "sen çok tatlısın ya" diye bi cümle çıktı ki ben bunu isteyerek yapmadım, içimden diyecektim. Kız böyle utanır gibi oldu, işte bas baya utandı, benimde gözüm fal taşı gibi açılmış. Kızın yüzünde sanki güller açmış gibi mutlu bir şekilde bana teşekkür etti ve ben o yeşil gözlerine bakarak mağazadan ayrıldım. Kız bana el salladı, o an böyle aklımdan sadece demin ne yaşadım lan ben diyorum. Dönüp instasını bile isteyemedim, o anın şokuyla.

Şimdi buradan gelecek dahiyane yorumlara göre mağazaya tekrar gidip kızın instasını alacağım.

Kız konusu falan değil, eğlenmek içtim bu konuyu, her halükarda gidip bu kızla tanışacağım. Tabi @Kara* gibi tecrübeli kişiler derse ki gitme, gitmem veya vazgeçtim giderim :D
Git instasini al u arada hoam lol oynuyormusunuz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Git instasini al u arada hoam lol oynuyormusunuz
Eskiden... Agalarla sahura kadar GM kasıyorduk :D
Niye sordunuz ki ?

Git kamera kayıtlarını iste kızı bul bu fırsat kaçmaz :LOL:
Hocam kız çalışan olduğu için işim kolay.

Gelişme oldukça konuyu güncelleyeceğim. Hadi bakalım, yarın olmadı Perşembe günü gidip instasını falan alıp kahve içmeye davet edeceğim.

Son düzenleme:

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bu kadar garip tepkiyi ancak bir asosyal lolcu vereilirdi(anlik aram macindayim)
Asosyal değilim, alışık değilim sadece. Halbuki ben erkeklerle bile düzgün anlaşabilen biri değilim. Bu tepkiyi vermemin neden ne bende bilmiyorum, normalde olsa vermeyeceğimden eminim. Belki elektrik almış olabilirim bilmiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom