Başka Marka Aynı Ürün?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,884
rampage ve gamepower gibi ürünlerde aliexprsste aynı ürünü buldum bir çok kez atabliirim hepsini ve çok daha ucuz alsam sıkıntı çıkarmı

Klon ürünlerin klonları ya da klonlanmış ürünün gerçek klonu. Fark olmayacak, satıcının güvenilir olduğundan emin olun paranız boşa gitmesin.

Klon ürünlerin klonları ya da klanlanmış ürünün gerçek klonu. Fark olmayacak, satıcının güvenilir olduğundan emin olun paranız boşa gitmesin.
tıpa tıp aynı ürünü koplamaşılar resmen çok şaşırtıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link atar mısın rica etsem.

Görnüşte öyleler(ki hala bazı farklılıkları var) ancak teknik bakılınca birebir klonlandığını maalesef göremiyoruz.

Gümrük vergisi var.

gümrükte takılır muhtemelem şimdi alma hem dolar yüksek bide vergi bindimi daha pahalıya gelir. Ben 25 liralık darth vader tuzluğa 60 lira vergi ödedim, şimdi belki o zamanki kadar vergi olmaz ama yinede nerdeyse aynı fiyata gelir.

Onlar da başka modellerle aynı? neyin neyden klonlandığını bilemezsiniz.

Alın en bariz örnek:
Rampage
HyperX
Görünüş neredeyse aynı ancak teknik olarak da aynısı kopyalanmış mı, hayır.
verdiğin örnek örnek değil dostum rampag kendi üretmeyen bir marka hyprex kingtonun markası sen bunları karışlastıramazsınki

verdiğin örnek örnek değil dostum rampag kendi üretmeyen bir marka hyprex kingtonun markası sen bunları karışlastıramazsınki
Başkasına ürettiriyor diye klonlayamaz yani, anladım. Marka bastığını kabul edip hala savunmanız da ayrı bir ironik ama neyse :D

Başkasına ürettiriyor diye klonlayamaz yani, anladım. Marka bastığını kabul edip hala savunmanız da ayrı bir ironik ama neyse :D
marka basıyor zaten onu savunmuyoruz ucuz ürünü pahalıta satıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,923
Üyeler
188,673
Son üye
ilker8469
Geri