kanka ben 1. kattan 2. kata çektim sen de başka odaya çekersinNetMaster Uydunet inernetim var ve dip odadan kablosuz bağlanıyorum ama oyunlarda ping sorunu oluyor. Modemden kendi bilgisayarıma nasıl kablo çekebilirim?
Knk biz tivibu kullanıyoruz onun aboneliğini yenileyince hediye göndermişler. Valla markasını modelini bilmiyorum. Şimdi söylerim kalitesizdir fln sen benim söylediğimi alma. Uzun ve kaliteli bi kablo al. Benim kullandığım kalitesiz olabilir.Önereceğin bi kablo var mdıır şu an alabileceğin netten![]()
https://urun.n11.com/kablolar/115-3...DElSRiJt4DKkxEhL_RxoCqj8QAvD_BwE&gclsrc=aw.dsKnk biz tivibu kullanıyoruz onun aboneliğini yenileyince hediye göndermişler. Valla markasını modelini bilmiyorum. Şimdi söylerim kalitesizdir fln sen benim söylediğimi alma. Uzun ve kaliteli bi kablo al. Benim kullandığım kalitesiz olabilir.
kankam biz normal bir bilgisayarcıdan almıştık 15 metrey di 20 tl fln vermiştik haila bir sıkıntı yok 8 aydır kullanıyorumNetMaster Uydunet inernetim var ve dip odadan kablosuz bağlanıyorum ama oyunlarda ping sorunu oluyor. Modemden kendi bilgisayarıma nasıl kablo çekebilirim?