TahaCel
80+ Gold
Dahası
knk foto da ne var ben anlamadım kaç dk dır bakıyorumyeter artık bıkmadın mı bu tür konulardan
knk foto da ne var ben anlamadım kaç dk dır bakıyorumyeter artık bıkmadın mı bu tür konulardan
ver 10knk foto da ne var ben anlamadım kaç dk dır bakıyorum
Bak kardeşim bunu da SBN’den(Saat Başı Nefes) alıyoruz, anlamsal yani.Yeni vergiler.
Yeni sistemde ismi bu şekilde
Buraya istediği gibi konu açabilir. Gündem kısmında, gündemi paylaşacak tabii ki. Siz de paylaşın bi' zahmet.Konuyu açan arkadaş, Harbi sıktın artık...
Kendimiz görmek istesek açarız bi haber sitesini buluruz. Zaten bir konuşma yapılacağı zaman tüm haber kanalları aynı görüntüyü gösteriyor. TV İzleyip kanallar arasında dolaşan birisinin görmeme ihtimali çok düşük.
Kendisinin geçmiş gündem konularına bakın lütfen. İktidarı savunup muhalefeti gömen ve insanları manipüle edecek paylaşımlar yapan birisi kendisi.Buraya istediği gibi konu açabilir. Gündem kısmında, gündemi paylaşacak tabii ki. Siz de paylaşın bi' zahmet.
Ona gülüyorum zaten, sıkıntı yok.Yeni sistemde ismi bu şekilde
Hocam, Gündem kısmında 10 tane konu açmış. Sadece iki tanesi, muhalefeti eleştirmeye yönelik. Bunlardan birisi, CHP'li belediyelerin seçim vaadi olarak belirttiği; "Belediyelerimizde çalışan işçilere 3100₺ maaş vereceğiz." haberi. Diğer ise; Gezi Bildirisini okuyan Tayfun Kahraman'ın İBB'de işe alınmış olması.Kendisinin geçmiş gündem konularına bakın lütfen. İktidarı savunup muhalefeti gömen ve insanları manipüle edecek paylaşımlar yapan birisi kendisi.